yardımmmmm

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar ben başlık açıp sormuştum ama konular kayığı için konumu bulamadım .o yüzden tekrar açtım.ben idrar testinde poziitfi gördüm aynı gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ardından 10 gün daha bekleyip tekrar kan yaptırdım yine negatif.tekrar 4 gün gçince yine kan yaptırdım negatif çıktı.idrardan sonra 3 kez kan yaptırdım negatif çıktı.bu arada adetimide gördüm.yinede doktora gittim.eğer gebelik olsaydı şu an 7 haftalık olmam lazımdı.doktor karından ultrasonla baktı gebelik yok dedi.siz ne diyorsunuz?lütfen bir akıl verin.idrarda neden pozitif çıktı ?

• Konu Sahibi nursenaa
kimse yokmu yaa kafayı yemek üzereyim:KK43:

• Konu Sahibi nursenaa
kan testi yanilmaz helde 3 kez yaptirip ücündede negatifi gördüyseniz buna inanmayip bide doktora gittiyseniz oda negatif dediyse niye inanmamakta israrcisiniz..idrar testi bozuktur yada tarihi gecmistir

• Konu Sahibi nursenaa
tarihi geçmemişti ama doktorda bozuktur dedi.benim şüphem vajinal ultrasondan deilde karından bakılandan 7 haftalık gözükürmüydü die.olsaydı doktor fark ederdi deilmi?

• Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar ben başlık açıp sormuştum ama konular kayığı için konumu bulamadım .o yüzden tekrar açtım.ben idrar testinde poziitfi gördüm aynı gün kan testi yaptırdım negatif çıktı.ardından 10 gün daha bekleyip tekrar kan yaptırdım yine negatif.tekrar 4 gün gçince yine kan yaptırdım negatif çıktı.idrardan sonra 3 kez kan yaptırdım negatif çıktı.bu arada adetimide gördüm.yinede doktora gittim.eğer gebelik olsaydı şu an 7 haftalık olmam lazımdı.doktor karından ultrasonla baktı gebelik yok dedi.siz ne diyorsunuz?lütfen bir akıl verin.idrarda neden pozitif çıktı ?
canim benim sanirim bazi seyleri kabullenmek gerek. insallah en kisa zamanda bebisini eline alrsin hayirlisiyla ama üzgünüm ki hamile degilsin....

• Konu Sahibi nursenaa
gebelik kesesi olsaydi eger görünürdü tabiki ..ilk haftalarda doktorlarin tercihine kalmis bisey bazilari vajinal bakiyo bazilari karindan ...
gebelik olsaydi eger kesinlikle kan testinde cikardi öncelikle yada ne biliimm kanda deger düsük ciksaydi doktorun vajinal bakardi testi tekrarlatirdi..sizde bu durumlarin hicbirisi yok..gebelik olsa bir sekilde kendini belli eder zaten...

• Konu Sahibi nursenaa
haklısınız arkadaşlar ben heralde buna inanmak istemediğim için saçmalıyorum galiba...kendime bahane arıyorum heralde::::::::::::........................::KK43:

• Konu Sahibi nursenaa
3 kan testi ustune de regle olmussunuz, cok ortadaki idrar testiniz bozuktu, yeni ay yeni umuttur, regle gununden birinci gun diye saymaya baslayin 12 ve 18. gunler arasi gun asiri iliski yasarsaniz bu ay belki de tum o negatif testler pozitif gorulecektir. ama once morel ve rahat olup hormonlarinizin normal calismasini saglamak. bu ay guzel haberi verirsiniz Insallah.

X