yardimmmmm.........lutfennn.....

ckolataa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4
0
Napicam gercekten bilmiyorumm..
Ben bu sitede yeniyim.. kimseye anlatamiyorum ve burda paylasmak istedim. Ben 4 yillik evliyim ve cocugum yok..
cinsel hayatimizda cok kotu evlendik balayinda sadece 2 defa birlikte olduk sonra haftada bi iki haftada 1 ayda bir 2 ayda bir bu konu yuzunden cok tartikstik napicami sasirdim soruyorum borctan diyor yorgun oluyorum diyor en sonunda sen cok soruyosun ve beni bunalttin dedi bende 2 yildir aagzimi acmiyorum ve kesinlikle sormuyorum imada bile bulunmuyorum.(gecelik giyoyorum o bana ben boyle seylerden hoslanmiyorum diyor)Artik eskisi kadarda onemsemiyodum hergun duzEnli olarak ..... izledigininde farkindyim banyodan 1 saat cikmiyor. Beni aldattigini
Dusundum bi ara ama oda yok. Hersey duzene girdi ben sorun yapmayinca evliligimizde sorunsuz ilerliyorduki taki dun geceye kadar o yatti ve ben gece yelefonunu aldim nette biseye bakicaktim seytan durttu ve karistirdim net gecmisine bu baktim rus bi arkadaslik sitesine uye olmus pasam profil fotosu yeni yalniz yasiyormus bide. 75 arkadasi var hepsi dogal olarak kadin. delirdim ama yinede uyandirmadim bu gece eve gelmesini bekliyorum sabirla kiyamet kopucak artik nolursa olsun diyorum. dusundukce deliriyorum bence bu yaptigi aldatmaya yeltenmedir. 3 saati var eve gelicek ve cok sinirliyim bugun hic konusmadik nolucak bilmiyorum...

üyelik açıp eşinizi ekleseniz profilinide biliyorsunuz madem. Öylesine ekli bir şey yok girmiyorum pek falan diye geçiştirse diyecek bir şeyin olmaz

baya karışık bir durum ne denir bilimyorum sonuçta isteksiz bir adam değil belli ama haram et tatlıdır derler ya o cinsten sanırım.bence hiç bahsetmeyin sizde onun gözünün önünde öyle sitelere girin çıkın bakalım ne yapcak hoşuna gitcek mi tepkisi ne olacak eğer size çıkışırsa senin de ne haltlar yediğnii biliyorum dersiniz ki siz gayet ilgili olduğunuz halde bir de beni düşün ki hiç ilgilenmiyorsun vs deyin. yüzüne o şekilde vurun. eğer sizin bu sitelere girdiğinizi gördüğü halde tepkisizse evliliğniz gerçekten çok sıkıntıda demektir

boş yere böyle bir sitede üyelik açmamıştır yani... uygun birini bulunca aldatacaktır. ne yapacağınızı bilmiyorum ama ne bu diyince öylesine der büyük olasılıkla. insan gerçekten hayret ediyor bu tiplere...

Sadece sabır diliyorum sana.Ne yapıp yapmayacagını en iyi sen bilirsin.Ama gözü bi kere dışarı kaydmışsa bir adamın dahada o adamdan hayır gelmez

Bu adamlar neden evlenirler anlamıyorum
Balayında bile dön arkanı yat, yıllarca yorgunum ayağına , po..o seyredip, tuvalette performans göster,
Sanalda ava çık.
2 yıldır trip yapmış birde, size cinsel ilgisi yok anlaşılan
Bu saatten sonrada bunun değişeceğii düşünmüyorum doğrusu
Böyle yaşamayı kaderiniz haline getirmeyin diyebiliyorum sadece size

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin kafam cok karisik ama canimda cok yandi.. oylesine diyemez cunku evdeki kopegimizin bile resmini paylasmis gercekten bi arayis icinde tepkisiz kalmam imkansiz sabahtan beri kendimi zor tutuyorum icim sikisiyor etrafimizdaki kime sorarsak soralim herkezin kocasi aldatir kesinlikle seninki aldatmaz derler ama sanirim benimki karda yuruyup izini belli etmeyenlerden. ama bunu gordum artik guven sifir ve ben ona gercekten kendimden cok guvenirdim..

bu erkeklerin yüzünden evlilikten korkar oldum allah sabır versin ya size

ben olsam yeni üyelik açardım
sonra bi resim koyardım
ardından ona mesaj atardım...sonrası malum elinde kanıt olmalı

Bence eşinizin cinsel problemleri var karşılıklı ilişkide performans gösteremiyor sadece p..no izleyerek ve sanalda yaşıyor bir şeyleri. Ben öyle düşündüm.

Son düzenleme:

Gercekten cok haklisiniz. Bakimsiz bi kadinda degilim zayifim yolda yururken bile bana ilgi duyan cok hos erkekleri farkediyorum. Cirkin kilolu bakimsiz ve ona karsi ilgisiz olsam anlicam ama degilll..

Durumuna cok uzuldum.Allah sana sabir versin .bence ayni siteye sizde katilin ve baska bi kadin kiliginda onunla arkadas olun elinizde yazili bi delillerin olsun yuzune vurman icin .yoksa ne yapar ne eder o isin icinden kendini sutten cikmis ak kasik yapar.

Severek mi evlendiniz?

Evet hemdi deli gibi asiktik 2 haftada evlenmeye karar verdik 1.5 yil nisanli kaldik ve evlendik.

üyelik açıp eşinizi ekleseniz profilinide biliyorsunuz madem. Öylesine ekli bir şey yok girmiyorum pek falan diye geçiştirse diyecek bir şeyin olmaz

bu üyeliklerde bide mj yazabilmek için sanırım para yatırmak gerekiyo bende denemiştim çünkü öküzün birini yakalamak için ama paralıydı bunu bilmem

Evet hemdi deli gibi asiktik 2 haftada evlenmeye karar verdik 1.5 yil nisanli kaldik ve evlendik.

O zaman ona verdiginiz sevgiye yazik be kardesim. Senin konuyu okudukdan sonra gozum korkdu hani. Benim esim de evlenmeden once birini cok sevmis ama kiz bunu aldatmis ve baskasiya evlenmis. Biz nisanliyken de kiz menim herife mesaj atmis facebookdan. Esimin dedigine gore agzinin payini vermis ama ya yeniden iletisim olursa diye korkmuyor da degilim

Sadece resimlere bakip masturbasyon yapmak icin acmistir o hesabi. Esinin problemleri var. Doktora gitmeniz sart. Uzuldum. Erken bosalma problemi var miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…