Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin kafam cok karisik ama canimda cok yandi.. oylesine diyemez cunku evdeki kopegimizin bile resmini paylasmis gercekten bi arayis icinde tepkisiz kalmam imkansiz sabahtan beri kendimi zor tutuyorum icim sikisiyor etrafimizdaki kime sorarsak soralim herkezin kocasi aldatir kesinlikle seninki aldatmaz derler ama sanirim benimki karda yuruyup izini belli etmeyenlerden. ama bunu gordum artik guven sifir ve ben ona gercekten kendimden cok guvenirdim..
Bu adamlar neden evlenirler anlamıyorum
Balayında bile dön arkanı yat, yıllarca yorgunum ayağına , po..o seyredip, tuvalette performans göster,
Sanalda ava çık.
2 yıldır trip yapmış birde, size cinsel ilgisi yok anlaşılan
Bu saatten sonrada bunun değişeceğii düşünmüyorum doğrusu
Böyle yaşamayı kaderiniz haline getirmeyin diyebiliyorum sadece size
Gercekten cok haklisiniz. Bakimsiz bi kadinda degilim zayifim yolda yururken bile bana ilgi duyan cok hos erkekleri farkediyorum. Cirkin kilolu bakimsiz ve ona karsi ilgisiz olsam anlicam ama degilll..
Bu adamlar neden evlenirler anlamıyorum
Balayında bile dön arkanı yat, yıllarca yorgunum ayağına , po..o seyredip, tuvalette performans göster,
Sanalda ava çık.
2 yıldır trip yapmış birde, size cinsel ilgisi yok anlaşılan
Bu saatten sonrada bunun değişeceğii düşünmüyorum doğrusu
Böyle yaşamayı kaderiniz haline getirmeyin diyebiliyorum sadece size
Severek mi evlendiniz?
üyelik açıp eşinizi ekleseniz profilinide biliyorsunuz madem. Öylesine ekli bir şey yok girmiyorum pek falan diye geçiştirse diyecek bir şeyin olmaz
Evet hemdi deli gibi asiktik 2 haftada evlenmeye karar verdik 1.5 yil nisanli kaldik ve evlendik.
bu üyeliklerde bide mj yazabilmek için sanırım para yatırmak gerekiyo bende denemiştim çünkü öküzün birini yakalamak için ama paralıydı bunu bilmem