YARDIMMMM. ..

Mussa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
30
3
6
Arkadaslar merhaba...Ben 38 günlük lohusayim ve 6 aylik bebegimi spina bfidadan dolayi normal doğumla aldirmak zorunda kaldik ( Allah kimseye yasatmasin.Fakat bendeki problem şu şimdi de eşimi kaybetme korkusu yaşıyorum hatta kesin ölecek gözüyle bakiyorum...fotolarini görünce ölmüş gibi duygulaniyorum ( aslında çok sağlıklı çok şükür ve birbirimizi de çok seviyoruz...psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü ikinci bir gebelik için bu ilaçları kullananlar 2 yıl falan bekliyormuş...ne yapacağımı bilemiyorum benim durumumda olan var mi acabaaa ((

kıyamam sana canım lohusalıkdan dolayı ve yasadıgın olaydan dolayı bu durumun.. ama lohusalıgın sona erdiğinde hala devam ederse mutlaka en azından psikologa git konus ilaç almak zorunda kalmazsın

Merhaba, yasadiklariniz icin cok uzgunum, sabir diliyorum oncelikle size. Psikologa giderseniz size ilac vermez, yasadiginiz zorluklarla calisirsiniz. Yas surecinizi saglikli bir sekilde tamamlaniza yardimci olur, stresle basa cikmada kullanabileceginiz kaynaklari kesfetme surecinizi destekler ve terapi sirasinda belirledigi diger sorunlarinizin cozumu icin yaninizda olur. Bununla birlikte, psikoterapinin yeterli olmadigini dusunuyorsa sizi bir psikiyatriste yonlendirir. Fakat, boyle bir destek almak ya da almamak tamamen sizin karariniza kalmis bir durum. Umarim uzuntulu surecinizi en kisa zamanda saglikli bir sekilde tamamlayip sahip olmak istediginiz bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…