• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm:(:(

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
893
261
323
selammm kızlarrr ben nikah için kan tahlili yaptırcaktım bugün aile hekimine gittim aile hekimimiz 3haftalık izine cıkmıs ee dedim baska doktor baksın üc doktor görevinden ayrılmıss ee hicmi doktor yok evlilik icin kan tahlili yaptırmam gerek dedim kan makinemiz bozuk dedilerrr oda 2 haftaya olurmus bana akıl verin ne yapmalıyım nerde yaptırabilirim acil yaptirmam bide uygun biryer olması gerekli

selammm kızlarrr ben nikah için kan tahlili yaptırcaktım bugün aile hekimine gittim aile hekimimiz 3haftalık izine cıkmıs ee dedim baska doktor baksın üc doktor görevinden ayrılmıss ee hicmi doktor yok evlilik icin kan tahlili yaptırmam gerek dedim kan makinemiz bozuk dedilerrr oda 2 haftaya olurmus bana akıl verin ne yapmalıyım nerde yaptırabilirim acil yaptirmam bide uygun biryer olması gerekli

devlet hastanesi yapmıyor mu?

bilmiyorum danısmadım ama devlet hastanesi belli bir ücret aldıgını biliyorum vee alma süreside var

bilmiyorum danısmadım ama devlet hastanesi belli bir ücret aldıgını biliyorum vee alma süreside var

benim yaşadığım yer ilçe, devlet hastanesine yönlendirecekti aile hekimimiz. ama önce dedi ki, kan vermek zorunda değilsiniz, siz istiyorsanız yapalım tahlil yok istemiyoruz biz kendimizden eminiz diyorsanız ben evrak vereyim size dedi. biz de sadece evrak alıp gittik.

bende sordum mecburi yaptırman gerekli dediler

Bence nikah işlemlerinizi yaptıracağınız memurluk ile görüşün önce, olmadı en kötü özelde yaptırırsınız. Gerçi bir miktar ücret ödemek durumunda kalabilirsiniz ama, en azından aynı gün içerisinde alabilirsiniz sonuçları.

Bizde nikah işlemlerimizi yeni yaptırdık. Tahliller için bulunduğunuz şehirde Toplum Sağlığı Merkezi varsa internetten adresini alıp gidin tahlilleri rahatlıkla yaptırabiliyorsunuz

Aile Hekimini değiştir canım, İlçenizin Toplum Sağlığı merkezi ile görüş yada en yakın başka bir sağlık ocağına git kayıt yaptır işlemin olur diye düşünüyorum.,

Canım neden bukadar dert ettin kendine sen özel hastanede yaptır devlettede yaptırabilirsin.o kan tahliline istinaden de bi sağlık raporu alıcaksın.sonrasında nüfustan evlendirme ehliyet belgesi alıp doğruuuu belediyeye:):40:

Canım neden bukadar dert ettin kendine sen özel hastanede yaptır devlettede yaptırabilirsin.o kan tahliline istinaden de bi sağlık raporu alıcaksın.sonrasında nüfustan evlendirme ehliyet belgesi alıp doğruuuu belediyeye:):40:

nisanlım aileme bakıyooo ailem nisanlıma bakıyo yaptırmam icin maalesef bende ortada kalıyorum calısmadım iciin:43:

bence aile hekimliginizdekiler başınızdan savmaya çalışmış gibi gelsi sizi kusura bakmayın lütfen ama tekrar gidip görüşün derim.. eger bir doktor 3 haftalık izine çktıysan onun yerine mutlaka başka bir hekim görevlendirmişlerdir hastalarına bakması için :/

Canım toplum sağlık merkezine git tahlillerini yaptır ücret ödemezsin eğer sgk vs varsa ama işlemlerini yaptırınca nikah memuru için bir ücret ödemeniz gerekecek onu da düğününden 15-20 gün önce ödeyebiliyorsun bildiğim kadarıyla

Canım toplum sağlık merkezine git tahlillerini yaptır ücret ödemezsin eğer sgk vs varsa ama işlemlerini yaptırınca nikah memuru için bir ücret ödemeniz gerekecek onu da düğününden 15-20 gün önce ödeyebiliyorsun bildiğim kadarıyla

haftasonuda acıkmı toplum sağlık merkezleri

3hafta olduu ne aile hekimi var nede kan cihazı toplum saglık merkezini aradım aile hekiminize gidin bizde yapılmıyo dediler

Yani kusura bakmada bi tahlil için ailenle nişanlın seni neden böyle arada bıraktılar çok garip.Nişanlın şimdiden böyleyse vay haline :(

Yani kusura bakmada bi tahlil için ailenle nişanlın seni neden böyle arada bıraktılar çok garip.Nişanlın şimdiden böyleyse vay haline :(

benim ailem bize hic destek olmuyo onun icin gıcıklına yapmıyo odaaa tabi olan bana oluyo:(

Back