• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm :((

yagmurkl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
7
0
6
34
Kocaeli
​Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim :17: Nişanlıyım 10 ay sonra düğünüm olcak herşey iyi gidiyo ama tek sıkıntım göğüslerim çok küçük :2: psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum :43: burdan takip ediyorum ve ameliyat olan arkadaşlar gayet memnun.. Dikkat ettiğim kadarıyla devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar var. Plastik cerraha randevu alıp gittim bu hafta fakat estetik yapmadıklarını anca özel hastanelerin yaptıklarını söylediler.. Geri döndüm umutsuz bi şekilde :43::43: Hangi Devlet hastanesinde yapılıyo yardımcı olur musunuz lütfen işi psikolojiye vurdum artık kendimi kötü hissediyorum :43:

Rica ederim,Burada Hacettepe de olan arkadaşlar var.en son pinksade oldu.2700 TL.Ankara Numune de sanirim 4500 .

Anladım çok teşekkür ederim.. Dün internetten Kocaelide lazer & estetik yapan bi hastane buldum.. Aradım konuştum fiyatın 3,500 - 4,000 arası değiştiğini söylediler.. Çok yakın bana ama taksitlendirme falan yapılmıyor :18::18: ve şu an maddi olarak imkanım yok.. :5::2:

Anladım çok teşekkür ederim.. Dün internetten Kocaelide lazer & estetik yapan bi hastane buldum.. Aradım konuştum fiyatın 3,500 - 4,000 arası değiştiğini söylediler.. Çok yakın bana ama taksitlendirme falan yapılmıyor :18::18: ve şu an maddi olarak imkanım yok.. :5::2:
Kredi kullanmayı düşünebilirsiniz. Açıkcası tüm hastaneler parayı nakit ya da çok az taksitlendirme yapıyorlar. Ama 48 aya varan tüketici kredileri imdada yetişiyor. O zaman da aylık rakamlar oldukça indirgeniyor. Ben şahsen bu yola başvuranlardanım. Sağlık kredisi çektim. Umarım sizin için de herşey gönlünüzce olur :)

Back