• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımmmm:((

ressamona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
99
0
86
32
Diyarbakır
Merhaba kızlar önceden saçım siyahtı okadar para verip saçımı açtırıp boyattım rengi çok güzel olmuştu bakır kumral tarzı bişey dip boyam geldiğinde kendim boyyıyım dedim loreal casting serisinin nar çiçeği kızılını aldım sonuç berbattttt :43:saçım resmen siyah oldu boşnamı açtırdım açtırmadan nasıl eski saçımı elde edebilirim sizce akarmı?

Merhaba kızlar önceden saçım siyahtı okadar para verip saçımı açtırıp boyattım rengi çok güzel olmuştu bakır kumral tarzı bişey dip boyam geldiğinde kendim boyyıyım dedim loreal casting serisinin nar çiçeği kızılını aldım sonuç berbattttt :43:saçım resmen siyah oldu boşnamı açtırdım açtırmadan nasıl eski saçımı elde edebilirim sizce akarmı?
kızıl saç boyaları yeni boyadıysanız çok akar bu akmayı hızlandırmak için kepeğe karşı bir saç şampuanıyla daha hızlandırırsınız eğer yoksa beyaz sabunla yıkayın en az 5-6 kere şampuanda benim terciğim elidor kepekli saçlar için sonra saç bakım kremini sürün yarım saat öyle bekleyin ve sonra normal durulayın en son durulama suyunada elma sirkesi katın fazla yıkandığı ve boya olduğu için saçta kuruma ve sertlesşme varsa sirkeden sonra gene saçınıza bakım krem uygulayıp durulayın boyanın akma durumuna göre 2 gün sonra gene böyle yapabilirsiiz sonrada normal şampuanınızla yıkamanıza devam edin zaten ilk etapta hemen 2 ton felan açılır saç kurumasına karşı yağlarla bakım yapabilirsiniz ben hakiki zeytinyağ kullanıorum 1 saat bekledikten sonra normal yıkayıp durulama suyuna sirke ilave ediyorum ben bu yöntemle kızıl saçtan kurtuldum sizinki çok rahat açılacaktır diye düşünüyorum kolay gelsin:16:

Back