- Emoji Skoru
- 491
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ..ben çok sabırsız birisiyim 9ay nasıl geçer diyorum13 haftalık olduk çok şükür.
Aaaayy inşallaaaaahhValla her saat başı dişlerimi fırçalıyordum gargara yapıyordum.. Gece bile kalkıp ağızımı temizliyordum yediklerimden bile tat alamıyordumnaneli sakız çiğniyordum.anlık geçiyordu Dişciye bile gitmiştm 6 ayda bir dişlerimi temizlettiğim halde .. Doğumdan sonraki gün geçti.. Sen öyle olmazsın inşaALLAH..
Öyleymiş.. umarım geçer hemen yaBende aynı durumdayım birkaç gündür suyun yemeklerin bile tadı değişti. Normal galiba ilk aylarda
Yoğurt demen üzerine yiyorum şuanYoğurt ye sürekli hem koku engelleyici hemde bakteri .. ☺
Yok canım maalesefHastaneler zaten vermiyor mu ki ?
Ah valla bilimiyordum yurtdışında kalıyorum .. umarım bulursun ya ultrason olmadan olmaz ya insan istiyor vallah evde tekrar tekrar bakılıyorYok canım maalesef
Yok canm zannetmyorum o yüzden olduğunu.. hormonlar değişyor herşey değişiyor o yüzden ağız yapsı da değişyor birde bulantın kusman varsa oda sebep oluyor ben zorunlu doğumum olana kadar kusuyordum bulantm devam ediyordu o yüzden geçmedi sanrmAaaayy inşallaaaaahh
Benim dilimin her iki kenarında baloncuklar olmuş herhalde hanilelikden ondan o koku geliyor ne tuhaf bişi bu hamilelik ya
Aynen valla bunca sene sonra istiyorum bi zahmetAh valla bilimiyordum yurtdışında kalıyorum .. umarım bulursun ya ultrason olmadan olmaz ya insan istiyor vallah evde tekrar tekrar bakılıyor
Öyleymiş.. umarım geçer hemen yasenin kaç aylık ?
Sağlıkla büyüsünlerde bi şekilde geçer. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ..ben çok sabırsız birisiyim 9ay nasıl geçer diyorum