• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımmmm (RES)

seekpeace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
147
0
116
$Ekran Alıntısı.jpg
kızlar ben de sacımı buradaki gibi asagıya doğru renk acılsın ıstıyorum fakat boyayla değilk doğal bir yontem istiyorum
yalnız benım sacım boyalı kahve kızıl :) nasıl yapabilirim bana bi akıl verin:49:

kızıl kahveden bu renge dönmen boyalarla bile çok zor iken doğal yöntemlerle imkansız ötesi canım..

tatlım ben küllümango arkadasımızdan öğrendim yine bunu da =) şimdi istediğin boyayı önce dipe sür bekle bi 30 dk sonra diplerdeki boyayı uçlara cek boyayı ılık suyla kıvamlandırarak biraz da öyle bekle sonra yıka demıstı ama benım sacımın rengı boyayacağım renkten bikaç ton açıktı sanırım hani bende tutacaktır emınım daha boyamadım ama eğer seninde suan zemın acıkca bunu deneyebilirsin. ha birde senin gösterdiğin resimde diple uc arasında cok ton var aynı boyayla yapman mumkun değıl bence küllü mangonun bana soylediği doğal dursun diyeydi. bu model sanırım direk onu da soyleyeyim.

bir kuaforden yardım almalısın canım bence ıstedığın saç balyaj... ılk önce sacın acılacak küllü kumrala boyanacak... diplerden seyrek uçlara doğru yoğunlaşacak balyaj atılacak saçlarına...

hayır malesef boya kutusu içindeki oksidanla bunu yapamazsın :45:
hele ki sac rengin kahve kızılken doğal bi yöntemle saclarını acman cok zor
bence bi kuaföre git 1 saat içinde bu saclara kavusursun :34:

Back