• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Yardımmmm lütfen size ihtiyacım var.

esraa42

asker yareni(:
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.534
1
66
Konya
MERHABAlAR ARKADAŞLAR BENIM 31 AĞUSTOS DA NIŞANİM VAR, HERŞEY TAMAM SAYİLİR AMA SAÇ MODELIME BI TÜRLÜ KARAR VEREMIYORUM, BANA YARDİMCİ OLURSANİZ ÇOK SEVINIRIM BAŞLİKLARİ OKUDUM AMA HEP DÜĞÜN IÇIN BENSE NISAN IÇIN SAÇ MODELI ARİYORUM BU BAŞLİK ALTİNDA NISANDA YAPTİRDİĞİNİz SAÇ MODELLERINI PAYLAŞİRSANİZ NIŞANİ OLACAk ARKADAŞLARA YARDİMCİ OLACAKSİnız ÖZELLIKLE DE BANA TAbii:) MERHABAlAR ARKADAŞLAR BENIM 31 AĞUSTOS DA NIŞANİM VAR, HERŞEY TAMAM SAYİLİR AMA SAÇ MODELIME BI TÜRLÜ KARAR VEREMIYORUM, BANA YARDİMCİ OLURSANİZ ÇOK SEVINIRIM BAŞLİKLARİ OKUDUM AMA HEP DÜĞÜN IÇIN BENSE NISAN IÇIN SAÇ MODELI ARİYORUM BU BAŞLİK ALTİNDA NISANDA YAPTİRDİĞİNİz SAÇ MODELLERINI PAYLAŞİRSANİZ NIŞANİ OLACAk ARKADAŞLARA YARDİMCİ OLACAKSİnız ÖZELLIKLE DE BANA TAbii:)

sac modelinizi uzunlugu v.s bilemeyince insan pek birsey diyemiyor ,
nisaniza ne giyeceginizi paylasmis olsaydiniz
sac konusunda daha kolay fikir alis verisi yapabilirdik

resim çekilmedim ama kubraacki adlı üyenin tuvaletine çok benziyor kabarıklığı rengi sadeliği aynı yarımcı olursanız çok sevincem çünki hala karasızım bide taç takmak istiyordum o yüzden taç aldım oda sade bi taç yüksek olanlardan değil

eğer senin de kübranın ki gibi tek askılıysa yandan bir model yaptırabilirsin. Toplu mu dağınık mı istersin bilmiyorum ama mesela önü su dalgası, yandan hafif toplu bir topuz hoş olur.
Ya da dalgalı olup yandan salık da olabilir...
$yandan_topuz.jpg $289.jpg $6fb7ad3af541076abaea7af8371307d0.jpg

eğer senin de kübranın ki gibi tek askılıysa yandan bir model yaptırabilirsin. Toplu mu dağınık mı istersin bilmiyorum ama mesela önü su dalgası, yandan hafif toplu bir topuz hoş olur.
Ya da dalgalı olup yandan salık da olabilir...
Eki Görüntüle 241864 Eki Görüntüle 241862 Eki Görüntüle 241863

yandan topuz modeli güzelmiş canım çok teşekkür ettim. toplumu olsa yoksa salıkmı bırakmalıyım ona da karar veremiyorum. salık bırakıp kırık fön yaptırırım diye düşünmüştüm sonradan da çok basit olur gibime geldi bnde buraya başvurdum

yandan topuz modeli güzelmiş canım çok teşekkür ettim. toplumu olsa yoksa salıkmı bırakmalıyım ona da karar veremiyorum. salık bırakıp kırık fön yaptırırım diye düşünmüştüm sonradan da çok basit olur gibime geldi bnde buraya başvurdum
kırık fönü ilk kez eskişehirde bir kuaförde görüp yaptırmıştım, çok basit duruyor. yani güzel ama nişan için uygun olmaz bence.. eğer salık bırakırsan z maşa yaptır, hoş duruyor bence:34:

kırık fönü ilk kez eskişehirde bir kuaförde görüp yaptırmıştım, çok basit duruyor. yani güzel ama nişan için uygun olmaz bence.. eğer salık bırakırsan z maşa yaptır, hoş duruyor bence:34:

çok sağol fikirlerini paylaştığın için, maşa da güzel oluyor aslında da işte(:

Back