yardımmmm kızlarrrr:(

prensess8319

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
33
0
36
aşkımla 10 gün önce ayrıldık hem de orta da adam gibi bişey yokken beni hala sevdiğini söylüyor aynı zamanda da bitsin dior...onun belirli bi iş yok abisiyle beraber çalışıor.benimse kendi işim ve ona göre fazla kazanıorum hem de hiç kimseden destek almadan kendi ayaklarım üstün de duruyorum acaba bu durum mu onu rahatsız etti gururuna mı yediremior bilmiorum...kafam çok karışık şuan tek bildiğim onu çok sevior olmam onun da beni sevdiğini düşünüorum ama durum bundan ibaret...bana yardım edinnnnnnn:uhm: senağlama

Neden bitirdigini sormadinmi? Ayriliga sebep olarak neyi gösteriyor? Bitt dedi ve cekip gittimi yani?Bu sorularin cevabini ondan almadan biz sana yardimci olamayiz ki canim..

hem seni seviyor hemde bitiyor :uhm: seven insan sevdiğini bırakmaz k.i ayrılırken bi neden söylemedi mi size? yada siz sormadınız mı nedenini?

insan sevdiğin bırakamaz kesın altnda bir bit yeniği var erkeklere bu kadar güvenme canım ya...

sebep olarak şuan evliliği düşünmüorum ve seni oyalamak istemiorum çevrem de evli insanları görüyorum kafam çok karışık işlerim yolun da gitmior diorrrrr:uhm:

sebep olarak şuan evliliği düşünmüorum ve seni oyalamak istemiorum çevrem de evli insanları görüyorum kafam çok karışık işlerim yolun da gitmior diorrrrr:uhm:

bu nasıl bi neden?hadi evliliği düşünmüyor diyelim insan bu yüzden ayrılır mı?zamana bırakırsınız olursa olur olmazsa olmaz.

bu nasıl bi neden?hadi evliliği düşünmüyor diyelim insan bu yüzden ayrılır mı?zamana bırakırsınız olursa olur olmazsa olmaz.
aynen katılıyorum sana bence bu işin altında bir bit yeniği var sen ona illa evlenelim diye baskı mı yapıyorsun.

hayırrr ne baskısı konusu bile açımadııı ama adamın anlayışı işte ona göre gayet mantıklı ama bana göre saçmasapan bi nedennn....hadi kalk evlenelim dien olmadı ama mantık işte...

o zaman erkek arkadaşın sana karşı dürüst davranmıyor bu benim düşüncem.sende evlenelim die baskı yapmadığına göre başka bir sebebi var ama ne olursa olsun ayrılıyor bile olsanız sana bahane değil gerçeği söylemesi gerekiyor bunu da yapmadığına göre boşver hiç canını sıkma üzülmeye bile değmez böyle biri için ,sen hak ettiğin kişiyi bulursun arkadaşım. a.s.

bence sacmasapan bıse surmus one...canı ayrılmk ıstemıs..sevıyorum ama ayrılmlıyız derken vıcdanını rahatlatıyo bence...ustune gtme umursamaz davran bana gore sevıyosa doner...hıcte uzulme zaman bırak..

işi yolunda değilse beklersiniz olmadı yolunda olmasın sen cok mu lüks yasam istiyorsun sanki evlenir idare edersiniz ...bu bahane olmuş sanki ona ama bekle bakalım..belki bunalmış ve sacmalamıştır...farkına varır...

lafa bak seviyorum ama ayrılmalıyız mışş mış mış :roflol: bu arkadaş fazla türk filmi izlemiş galiba..
uyduruk bahanesine tercümanlık yaparsak; beyfendi çook daralmış, dahaa hayatı yaşayacakmış, birazcık daha karı,kız kovalayacakmış,
sen ona ağır gelmişsin, kaldıramamış.. özetle bu..
yani arkadaşım bunlardan fazla bişey bekleme
güya kendi çapında duygusal ayakları yaparak bitirmeye çalışmış..
booşversenee senii umursamayanı, sen hiiç umursama.
ne hali varsa görsün elbet sıkılınca U dönüşü yapacaktır beyfendi..
dünyada bi o yok ama göstermelisin bunu bence ona Kötü Kazen

Madem nedeni o sende yoluna devam ettt bence
Böyle neden yüzünden ayrılıkmı? olurrrr

sanki bana başkası varmış gibi geldikafamçokkarıştı
yada ben yanılıyorumdur...

başkası vardır canım,
dün konuyu okuduğumda bunu yazmak istemedim,sonuçta tanımadığım adam hakkında yazıyorum ama böyle dandik şekilde ayrılıklarda genelde yedekte bir kız oluyor.

külliyen yalannnnnnnnn....
acayip türk filmi havası var bence canım bunun altında başka bir bit yeniği var...
boşverrrr hiç değmez bir erkek için üzülmeye...

seviyorsan pes etme savaş ya sevgi insanın kapısını her zaman çalmazz... yüreğinin sesini dinle...........

valla saşıyorum ..seven bi erkek ..nasıl böyle düşünebilirki...tmm olabilir evlenmeye müsait değilmiş..sağ olsun bunu da acık acık demiş..gerisi sana kalamlı..hadi ayrılalımda ne oluyo...

bilmiorum hanımlar ben de anlayamadım
ve işin kötüsü hala görüşüoruz tabii ona göre arkadaş olarak o da nasıl oluyosa bilmiorum artık
bildiğim tek şey ben bu adamı seviorum ve de unutamıorum sanki kanıma işledi
ben de bu durumdan rahatsız oluyorum ama gönül bu laf dinlemiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…