• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm hamilemiyim

fatmayrms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
17
4
1
35
Ben 11 gün önce çatlatma iğnesi yaptım 9 gün önce aşılama dün test yaptım tek çizgi çıktı bugün test yaptım ikinci çizgi çıktı
8F6E0AFC-6D69-4A69-869B-A87DF743B59B.jpeg

Eklentiler

• 9E422597-80FF-4C9C-8B61-767FF8DA10F7.jpeg
    9E422597-80FF-4C9C-8B61-767FF8DA10F7.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 30
İkinci çizgi var ama test dağılmış görünüyor 😟 tekrarlayın bence testi

Dağıldı evet bırakamadım sabit testi ama yaptım ya 5 dk içinde böyle oldu
Merhabalar acaba sonuç aldınız mı inşallah vardır ve rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder 🤲🏻 Bende aşılama yaptım bugün on ikinci günüm dün gece test yapıp uyumuşum bu akşam teste baktım umutlu değildim bende silik bir çizgi görünüyor önceki hiçbir testimde yoktu hepsine tek tek baktım inanamadım acaba ilacın etkisi olabilir mi ?

Kızlar çatlama iğnesi hakkında merak ettiklerim var yardımcı olan olursa özelden bi kav soru sormak istiyorum görünce yazın lütfen 🙏🏼 bu arada konu sahibi Tebrik ederim sağlıkla gelsin ♥️🧿

Kızlar çatlama iğnesi hakkında merak ettiklerim var yardımcı olan olursa özelden bi kav soru sormak istiyorum görünce yazın lütfen 🙏🏼 bu arada konu sahibi Tebrik ederim sağlıkla gelsin ♥️🧿
Benim negatif çıktı kanda ama adette olmadım 2 gün geçti tekrar kan verip tekrar üzülmek istemediğim için bekliyorum

Back