Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahım inşallah 13 yaşında oğlum var 2 yıldır istiyoruz testi cebimde gezdirmekten dağıldı o kadar heyecanlandım ki bırakmıyorum 2 yıldır bunu görmedim
Merhabalar acaba sonuç aldınız mı inşallah vardır ve rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Bende aşılama yaptım bugün on ikinci günüm dün gece test yapıp uyumuşum bu akşam teste baktım umutlu değildim bende silik bir çizgi görünüyor önceki hiçbir testimde yoktu hepsine tek tek baktım inanamadım acaba ilacın etkisi olabilir mi ?
Kızlar çatlama iğnesi hakkında merak ettiklerim var yardımcı olan olursa özelden bi kav soru sormak istiyorum görünce yazın lütfen bu arada konu sahibi Tebrik ederim sağlıkla gelsin
Kızlar çatlama iğnesi hakkında merak ettiklerim var yardımcı olan olursa özelden bi kav soru sormak istiyorum görünce yazın lütfen bu arada konu sahibi Tebrik ederim sağlıkla gelsin