• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimmm

angel___

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
42
3
13
Hatay
Merhabalar annem cam sakızı ağda almış onu kullanicam fakat açıklamasında mermere dökün filan yaziyor onu yapmak gerekli mi birde ben onu bezle kullanmayı düşünüyorum yapan kişiler bana biraz bilgi verebilir mi? Ha birde bu ağda şu an zaten surulebilecek kıvamda buna rağmen isitmama gerek var mi?acil cevap verirseniz çok sevinirim.

Tabiiki de ısıtmalısın yumuşaması lazım daha sonrada bacağına yapıcaksın mesela bacağına yapıştırıp yayıyosun kenarlarından macun gibi zaten sertleşiyo biraz bez yapıştırma falan yok o elindeki ağda ile yapıyorsun işlemi çektikten sonra tekrar elinde şekil veriyosun tekrardan aynısı yapıştırıyosun baktın artık almıyo değiştirip yine kutudan yeni bir ağda sürüp devam ediyosun

Tabiiki de ısıtmalısın yumuşaması lazım daha sonrada bacağına yapıcaksın mesela bacağına yapıştırıp yayıyosun kenarlarından macun gibi zaten sertleşiyo biraz bez yapıştırma falan yok o elindeki ağda ile yapıyorsun işlemi çektikten sonra tekrar elinde şekil veriyosun tekrardan aynısı yapıştırıyosun baktın artık almıyo değiştirip yine kutudan yeni bir ağda sürüp devam ediyosun

Teşekkür ederim cevabıniz için bugün denedim bira ısıttım sonra sürüp bezle çektim ben güzel aliyo memnun kaldım ama ben hangi çeşit agdayi kullanirsam kullanim yinede kaliyo bacagimda tüyler ona çözüm bulamadım sanırım benim beceriksizligim

Back