yardımmm :(

Herhalde olağan şeyler demek ki bunlar aynılarını yaşadığımıza göre :) burdan teselli bulalım bari kendimize değil mi

Halimize bak evlencez diye teselli arıyoruz

haha valla ya . neyse az da olsa kendime geldim çünkü bu psikolojiyi sadece ben yaşıyorum sanmıştım. evli arkadaşlarımdan kime sorsam hayır ben öyle bişey yaşamadım aksine çok heyecanlı ve tatlı telaşlar yaşamıştm dedikleri için kendime akıl erdiremiyordum

Napalım canım bizim de türümüz farklı demek ki :) Bende rahatladım yani demek biraz ince eleyip sık dokuyoruz başımıza neler gelir diye, heyecanı tatlı telaşı görecek halimiz kalmamış demek ki...

İyi oldu bak bu kendime geldim biraz yoksa insan kendini sorgulayıp sorun aramaya başlıyo:18:

aynı duyguları yaşıyoruz bende çok seviyorum ama bazen evlenmek istemiyorum sanki bi mutsuzluk bi huzursuzluk içim rahat değil. televizyonda gelin filan görsem ağlamak geliyo içimden bi kaç gün sonra nikah için gün alıcaz hem mutlu gibiyim hem değilmişim gibi böyle saçma sapan duygular içerisindeyim

aaa hadi canım ben senin hamile olduğunu bilmiyodum hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kendimi okudum sanki
Bende çok sitresliyim gerginlik ve heyecan var
Bazen kalbim boğazımda atıyor sanki

Hayatta tahmin etmedim böylesine yoğun bi duygu karmaşasına gireceğimi

bugün kuaförü ayarladık
orda da bi heyecan stres kapladı içimi
şu süreci hem hemen atlatmak istiyorum hem de hemen gelmsin istiyorum
çok gelgitli oldum yaaaaa

benim bu duygular nikahın hemen ardından oldu zaten... dediğin gibi saçma sapan duygular oluyor sonrasında.bir hüzün çöküyor anlamsız durduk yere ağlamalar boğazın düğümleniyor nebileyim işte öyle
ama insan derdini anlatınca ve teselli olunca kendine geliyor. tek biz değilmişiz bak bugünleri de atlatırız elbett. kendimize bunu inandıralım ve başaralım..

haklısın canım bakalım neler olucak bekleyelim inşallah herşey istediğimiz gibi olurda boşu boşuna stres yapmışız diyelim

bende bazen böyle hissediyorum özellikle görüşemediğimiz zamanlar bunalıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…