haha valla ya . neyse az da olsa kendime geldim çünkü bu psikolojiyi sadece ben yaşıyorum sanmıştım. evli arkadaşlarımdan kime sorsam hayır ben öyle bişey yaşamadım aksine çok heyecanlı ve tatlı telaşlar yaşamıştm dedikleri için kendime akıl erdiremiyordum
haha valla ya . neyse az da olsa kendime geldim çünkü bu psikolojiyi sadece ben yaşıyorum sanmıştım. evli arkadaşlarımdan kime sorsam hayır ben öyle bişey yaşamadım aksine çok heyecanlı ve tatlı telaşlar yaşamıştm dedikleri için kendime akıl erdiremiyordum
Napalım canım bizim de türümüz farklı demek ki :) Bende rahatladım yani demek biraz ince eleyip sık dokuyoruz başımıza neler gelir diye, heyecanı tatlı telaşı görecek halimiz kalmamış demek ki...
İyi oldu bak bu kendime geldim biraz yoksa insan kendini sorgulayıp sorun aramaya başlıyo:18:
kızlar bir ay sonra düğünüm var. sevdiğim insanla evleniyorum ama sanki hiç mutlu değilim onu seviyorum ama içimde tarif edilmez bir duygu var ne yapacağımı hiç bilmiorum. aranızda bu durumları yaşayan var mı. düğün hazırlıklarının vermiş olduğu stresi mi anlamış değilim
aynı duyguları yaşıyoruz bende çok seviyorum ama bazen evlenmek istemiyorum sanki bi mutsuzluk bi huzursuzluk içim rahat değil. televizyonda gelin filan görsem ağlamak geliyo içimden bi kaç gün sonra nikah için gün alıcaz hem mutlu gibiyim hem değilmişim gibi böyle saçma sapan duygular içerisindeyim
Rica ederim ne demek, pek çoğumuz yaşadı bu duyguları Bak , biz annemlere gidiyoruz inan bana oturamıyorum annemde, bir an önce evime gitmek istiyorum. Eşim de aynı benim gibi, kendi annesine bile gitsek illa eve dönecek. Kayınvalidemi de çok severim, üzülücek kadın yapma diyorum, "ben evimde rahatım" diyor. Böyle evinize yuvanıza bağlı olun inşallah.
bugün kuaförü ayarladık
orda da bi heyecan stres kapladı içimi
şu süreci hem hemen atlatmak istiyorum hem de hemen gelmsin istiyorum
çok gelgitli oldum yaaaaa
aynı duyguları yaşıyoruz bende çok seviyorum ama bazen evlenmek istemiyorum sanki bi mutsuzluk bi huzursuzluk içim rahat değil. televizyonda gelin filan görsem ağlamak geliyo içimden bi kaç gün sonra nikah için gün alıcaz hem mutlu gibiyim hem değilmişim gibi böyle saçma sapan duygular içerisindeyim
benim bu duygular nikahın hemen ardından oldu zaten... dediğin gibi saçma sapan duygular oluyor sonrasında.bir hüzün çöküyor anlamsız durduk yere ağlamalar boğazın düğümleniyor nebileyim işte öyle
ama insan derdini anlatınca ve teselli olunca kendine geliyor. tek biz değilmişiz bak bugünleri de atlatırız elbett. kendimize bunu inandıralım ve başaralım..
benim bu duygular nikahın hemen ardından oldu zaten... dediğin gibi saçma sapan duygular oluyor sonrasında.bir hüzün çöküyor anlamsız durduk yere ağlamalar boğazın düğümleniyor nebileyim işte öyle
ama insan derdini anlatınca ve teselli olunca kendine geliyor. tek biz değilmişiz bak bugünleri de atlatırız elbett. kendimize bunu inandıralım ve başaralım..