• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm

thegreenwile

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
2
0
6
34
İstanbul
16 yaşındayım vücudumun her tarafı tüylü ama her tarafı , özellikle boyun ve göğüs arasındaki bölgede bulunan tüylerden çok rahatsız oluyorum herkes belli olmadığını söylüyor inceler ama ben bakınca rahatsız oluyorum zamanında salaklık yapıp jilet vurmuştum straplez elbise giyicem diye ne yapmalıyım şimdi, epilatörle alınca da sivilce oluyor :(:43:

güzelim kuruntu yapmışsın benimde var o tüylerden ben bakınca görüyorum gayet ama doğal yani tüy. incecik tüylere epilasyonu geçtim birde jilet mi vurdun? kış ayı geldi sakın devam etme epilasyona falan. şuan durum vahimse de epilasyona git 2 en fazla 3 seansta yok olur

ya aslında esmerim tüyler de ince ama vücudumun her tarafında var göğüslerimde bile var , etrafıa bakıyorum kimse de yok , epilasyon da annem güzellik merkezlerini istemiyor hastanede yaptırmak için de 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. eskiden takmazdım kafama ama annem sürekli bakar incelerdi böyle ondan sonra kafama takmaya başladım :(

Back