Yardimmm..

Aybusum

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
8
0
6
Kocaeli
Selam arkadaslar,bir aylik bebegim bebegim var ilk cocugum normal dogumla oldu dogum kilosu biraz fazlaydi ondan sonra düsmeye basladi doktor sekeri icin ek gida olarak mama kullan dedi, bende mamayi kullanmaYa basladim ilk bir hafta emziremedim zaten tutmuYordu meme ucum cikmiyordu 😞 simdi emziriyorum 10 dkkdan fazla emmiyor sütüm hemen bitiyor
Birakinca hala ac olduguna eminim mama veriyorum onuda yiyor bazen öYle oluYorki bi mamadan sonra yine bir biberon mama yiyor. Su an gaz sancisiylan savasiyoruz. Kakasini öyle oluYorki 2 gün yapmiyor.. Napcami sasirdim bilgili anneler yardimci olursa sevinirim. Sütüm varken sürekli mama vermek istemiyorum...

Selam arkadaslar,bir aylik bebegim bebegim var ilk cocugum normal dogumla oldu dogum kilosu biraz fazlaydi ondan sonra düsmeye basladi doktor sekeri icin ek gida olarak mama kullan dedi, bende mamayi kullanmaYa basladim ilk bir hafta emziremedim zaten tutmuYordu meme ucum cikmiyordu  simdi emziriyorum 10 dkkdan fazla emmiyor sütüm hemen bitiyor
Birakinca hala ac olduguna eminim mama veriyorum onuda yiyor bazen öYle oluYorki bi mamadan sonra yine bir biberon mama yiyor. Su an gaz sancisiylan savasiyoruz. Kakasini öyle oluYorki 2 gün yapmiyor.. Napcami sasirdim bilgili anneler yardimci olursa sevinirim. Sütüm varken sürekli mama vermek istemiyorum...
bie bebegi mamayla bu kadar beslemek iyi değil
bu kadar cabuk pes etmeseydin keşke benim kizimda 4150 gr dogmustu ilk 10 gun baya kilo kaybetti her agladiginda meme verdim hic mama vermedim en son rayina oturdu iki aylıkken topac gibi olmuştu
bence mamaya cok alistirma meme almaz sonra
hem doktorun bir ay dolduktan sonra kiloyu kontrol edip ondan sonra mama tavsiye etmesi gerekirdi

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,bir aylik bebegim bebegim var ilk cocugum normal dogumla oldu dogum kilosu biraz fazlaydi ondan sonra düsmeye basladi doktor sekeri icin ek gida olarak mama kullan dedi, bende mamayi kullanmaYa basladim ilk bir hafta emziremedim zaten tutmuYordu meme ucum cikmiyordu  simdi emziriyorum 10 dkkdan fazla emmiyor sütüm hemen bitiyor

merhaba.bu kadar mama vermemelisin bence,kabızlığa sebep de mama ola bilir.sen sık-sık emzir,sütün olmasa bile emzir,meme ucunun uyarılmasıyla süt artımı oluyor.hem sütünü de arttırmaya çalış,rezene çayı iç,bol su iç,hipp çayı içebilirsin,hemen vazgeçme.mamadan sonra doymadıysa,tekrar mama verme,sonra yemek ölçüsünü bilmez bebeyin,yemeyinden yarım saat sonra biraz suya azcık şeker katıp içirebilirsin.Allah yardımcın olsun,canım.

Back