• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yardımmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

41gul41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
39
0
16
bayanlar kafamın tepesi dökülmeye ve açılmaya başladı ne yapabilirim bir çözümü var mı?

bende öyleydim :( sarımsak zeytinyağı karışımı sürüyorum çok iyi geldi öneririm denemelisin..

bak arkadaşım burda herkes bişiler önerir benimde önereceğim şey var ama senin öncelikli olarak yapman gereken cildiye doktoruna gidip tahlil yaptırman dökülme nedenin ne ilk önce bunu bilmek gerek mesela b12 eksikliği çinko eksikliği olabilir ona göre hap verir ama tabi dışardanda destek almak lazım tabi ben tahlil yaptırmıştım tshm yüksek çıkmıştı bundan kaynaklıdır demişti hap fazla kullanmadım sonra bi sürü şey uyguladım saçıma pek fayda görmedm tekrar tahlil yaptırdım hapa başladm aslında önemli olan şeyi ben zamanında pek önemsemedm tsh yüksek olursa hamile kalmakda riskliymiş düşük ve IQ düşüklüğü oluyomuş o yüzden kullanıyorum ve aydada tahlil yaptırıyorum
ben hastanede çalışıyorum bu sitede badem yağı ve ampuller (bemiks evigen bepanten) ile ilgili yorumları okudum ve cildiye doktorumuzada sorarak kullanmaya başladım yaklaşık 1 sene oluyo memnunum saçları besliyo hızlı uzatıyo ve dökülmeyi azaltıyo ben bide minoksil kullanıyorum ama onu her gün uygulamıyorum bıraktığın zaman dökülmeyi artırıyomuş ben o yüzden saçıma çok alıştırmıyorum bırakırkende kolay olsun diye böle yapıyorum sen dediğim gibi öncelikli olarak tahlil yaptır lsonra bu dediklerimle ilgili yorumlara bak karışımla ilgili bi çok kişi memnun ve doktorumuzda yazıyo hastalarına

Canım nasıl yaptığını açıklar mısın??? Bide saç tipin nasıl?? Dökülmen nasıldı???

benim tepe de seyrelme var canım ya dökülmem hiç yoktur sağlıklı saçlarımda var ama kendimi bildim bileli saçım seyrek..
nasıl yaptığıma gelince;
bir baş sarımsağı küçük bi kavanoza rendeliyorum içine bir çay bardağına yakın saf zeytinyağını koyup bir hafta ağzı kapalı şekilde karanlık bi yerde bekletiyorum..sonra haftada bir kez saçıma sürüp iki-üç saat bekletip yıkıyorum..
zaten dökülme şikayetin varsa hemen hallediyor..saç çıkması içinde 3-4 ay beklemek lazımmış..
benim bir ay oldu yapalı ikinci kür bitti üçüncüyü hazırlıycam..şuan çok memnunum herkes saçların canlanmış seyrekler azalmış diyor :nazar: tabi kafadayken koku oluyor ama yıkayınca ve kuruyunca hiç bişey kalmıyor yani koku yüzünden kimse ertelemesin bence..

benim tepe de seyrelme var canım ya dökülmem hiç yoktur sağlıklı saçlarımda var ama kendimi bildim bileli saçım seyrek..
nasıl yaptığıma gelince;
bir baş sarımsağı küçük bi kavanoza rendeliyorum içine bir çay bardağına yakın saf zeytinyağını koyup bir hafta ağzı kapalı şekilde karanlık bi yerde bekletiyorum..sonra haftada bir kez saçıma sürüp iki-üç saat bekletip yıkıyorum..
zaten dökülme şikayetin varsa hemen hallediyor..saç çıkması içinde 3-4 ay beklemek lazımmış..
benim bir ay oldu yapalı ikinci kür bitti üçüncüyü hazırlıycam..şuan çok memnunum herkes saçların canlanmış seyrekler azalmış diyor :nazar: tabi kafadayken koku oluyor ama yıkayınca ve kuruyunca hiç bişey kalmıyor yani koku yüzünden kimse ertelemesin bence..

çok teşekkür ettim canım bend şuan yaptım bakalım sonuç ne olacak ama inanılmaz derecede kötü kokuyo inşallah yıkayınca koku gider

çok teşekkür ettim canım bend şuan yaptım bakalım sonuç ne olacak ama inanılmaz derecede kötü kokuyo inşallah yıkayınca koku gider

gider canım meraklanma..sen kokusuna takılma sonuç güzel olacak haftada bir gün yapman yeterli.. :nazar:
bide karışımı yap hemen sürme beklet birkaç gün,,biraz fazla da yap üç hafta falan kullan kaldıkça daha çok etki eder sarımsak yağa :27:

gider canım meraklanma..sen kokusuna takılma sonuç güzel olacak haftada bir gün yapman yeterli.. :nazar:
bide karışımı yap hemen sürme beklet birkaç gün,,biraz fazla da yap üç hafta falan kullan kaldıkça daha çok etki eder sarımsak yağa :27:

saol canım ama inan kafamı kazıdım hala kokusu geçmedi çok kötü kokuyo mide bulandırıcı şekilde

saol canım ama inan kafamı kazıdım hala kokusu geçmedi çok kötü kokuyo mide bulandırıcı şekilde

yok canım ya takma öyle düşündükçe koku gelir ilk yıkayınca öyle sonra geçiyor inan..
bide koku gitsin diye çok yıkama yağı arınsın yeter yıpratırsın saçını..

yok canım ya takma öyle düşündükçe koku gelir ilk yıkayınca öyle sonra geçiyor inan..
bide koku gitsin diye çok yıkama yağı arınsın yeter yıpratırsın saçını..

inşallah faydasını görürüz ya :) bizimde gür saçlarımız olur :)

inşallah faydasını görürüz ya :) bizimde gür saçlarımız olur :)

ahhh ahh öyle özeniyorum ki saçları gür birini gördüğümde artık tik oldu tv veya dısarda kızların saçlara bakıyorum direk :60: :62:
umarım işe yarar canım ya ben bir aydır yapıyorum şimdilik iyi bakalım daha üç ayım var deneme sürem :119:

ahhh ahh öyle özeniyorum ki saçları gür birini gördüğümde artık tik oldu tv veya dısarda kızların saçlara bakıyorum direk :60: :62:
umarım işe yarar canım ya ben bir aydır yapıyorum şimdilik iyi bakalım daha üç ayım var deneme sürem :119:

hadi bakalım inşallah :)

Back