Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleydim sarımsak zeytinyağı karışımı sürüyorum çok iyi geldi öneririm denemelisin..
Canım nasıl yaptığını açıklar mısın??? Bide saç tipin nasıl?? Dökülmen nasıldı???
benim tepe de seyrelme var canım ya dökülmem hiç yoktur sağlıklı saçlarımda var ama kendimi bildim bileli saçım seyrek..
nasıl yaptığıma gelince;
bir baş sarımsağı küçük bi kavanoza rendeliyorum içine bir çay bardağına yakın saf zeytinyağını koyup bir hafta ağzı kapalı şekilde karanlık bi yerde bekletiyorum..sonra haftada bir kez saçıma sürüp iki-üç saat bekletip yıkıyorum..
zaten dökülme şikayetin varsa hemen hallediyor..saç çıkması içinde 3-4 ay beklemek lazımmış..
benim bir ay oldu yapalı ikinci kür bitti üçüncüyü hazırlıycam..şuan çok memnunum herkes saçların canlanmış seyrekler azalmış diyor tabi kafadayken koku oluyor ama yıkayınca ve kuruyunca hiç bişey kalmıyor yani koku yüzünden kimse ertelemesin bence..
çok teşekkür ettim canım bend şuan yaptım bakalım sonuç ne olacak ama inanılmaz derecede kötü kokuyo inşallah yıkayınca koku gider
gider canım meraklanma..sen kokusuna takılma sonuç güzel olacak haftada bir gün yapman yeterli..
bide karışımı yap hemen sürme beklet birkaç gün,,biraz fazla da yap üç hafta falan kullan kaldıkça daha çok etki eder sarımsak yağa
saol canım ama inan kafamı kazıdım hala kokusu geçmedi çok kötü kokuyo mide bulandırıcı şekilde
yok canım ya takma öyle düşündükçe koku gelir ilk yıkayınca öyle sonra geçiyor inan..
bide koku gitsin diye çok yıkama yağı arınsın yeter yıpratırsın saçını..
inşallah faydasını görürüz ya :) bizimde gür saçlarımız olur :)
ahhh ahh öyle özeniyorum ki saçları gür birini gördüğümde artık tik oldu tv veya dısarda kızların saçlara bakıyorum direk
umarım işe yarar canım ya ben bir aydır yapıyorum şimdilik iyi bakalım daha üç ayım var deneme sürem :119: