yardımmm...!!!

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun burası geldi. size bir sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim, biz haftaya tatile gideceğiz ve büyük ihtimalle regl olacağım tatil zamanı ama bu denize girmek için tek şansım adeti erteleyecek bir yöntem ilaç falan var mı?

tampon ped degılmıs ogrendım:)) yok canım ya ben onu asla kullanamam, ben gunluk ped deneyecegım benım kanamam cok olmaz zaten, hemde suyu gorunce kanama olmuyor, denızden cıkınca hgemen ıc camaısırımı gıyerım artık napalım

canım hem sormuşsun hem cevaplamışsın

sen gene bildiğin yoldan şaşma
adet geciktirmek iyi bişi değil

ben birinden birini kullan derim.. senin icin hic hijyenik olmaz, bisey kullanmamak.
allah korusun hastalik, mantar falan kaparsin.
regl döneminde cok hassas oluyor.
hap kullanmadim hic.

primolut-n geciktirici ben kullanmıstım memnun kaldım hapı kullanmayı bıraktıktan bir ki gun icerisinde adet oluyorsun

canım ilaç kullanmabnı hiç tavsiye etmem... vucudun dengesini bozuyor sonuçta... onun yerine tampon kullan... biraz rahatsızlık verici ama denizden çıkınca hemen çıkarırsın... hem enfeksiyon riskini de azaltmış olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…