- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Gitti canım eşimde bir sıkıntı çıkmadı. Bnmde kan hormon tahlilim temiz çıktı . Tek sıkıntı yumurtalarımın büyümememesiEşin test verdimi peki. 1,5 sene gitmediğim doktor kalmadı hsg dahil çekildim ama sorun eşimde çıktı. Tek taraflı tedavi ve kontrol bir işe yaramıyor maalesef.
Suan klomenle büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vurduruyoruz . Hatta sabah gittim kontrole doktor yumurtan büyüyor Cumartesi’ye kdr istenilen büyüklüğe gelir sonra çatlatma iğnesi vururuz dedi
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım . Bir yıldır evliyim ve yedi aydır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmuyor. Devlet hastahanelerine gittim tüm tahliller yapıldı sıkıntı Yok bekle dediler . Ama ben Bikaç ay daha bekledim dayanamadım özel hastahaneye gittim. İyi bir doktor vardı . Yumurtalarımın büyütmediğini tespit etti. Yumurta takibi yapıyoruz üç aydır . Üç ay klomen kullandım. Geçen ay çatlatma iğnesi vurdurdum. Olmadı.. şimdi yine klomen kullandım yumurtan büyümeye başlamış dedi Perşembe günü tekrar çatlatma iğnesi vuracam. Benim sorum şu; benim gibi olanlar kaç defa çatlatma iğnesi vurup hamile kaldınız.
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip olur. Ben hayıt tohumu kullandım hormonları dengeliyor, yutlamayi arttırıyor prolaktini düşürüyor bununla birlikte incir kürü yaptım yumurtalarim büyüsün diye ve havuç kürü yaptım çatlasın diye. Aynı ay hamile kaldım .bana bunlar vesile oldu inşallah Rabbim size de nasip ederArkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım . Bir yıldır evliyim ve yedi aydır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmuyor. Devlet hastahanelerine gittim tüm tahliller yapıldı sıkıntı Yok bekle dediler . Ama ben Bikaç ay daha bekledim dayanamadım özel hastahaneye gittim. İyi bir doktor vardı . Yumurtalarımın büyütmediğini tespit etti. Yumurta takibi yapıyoruz üç aydır . Üç ay klomen kullandım. Geçen ay çatlatma iğnesi vurdurdum. Olmadı.. şimdi yine klomen kullandım yumurtan büyümeye başlamış dedi Perşembe günü tekrar çatlatma iğnesi vuracam. Benim sorum şu; benim gibi olanlar kaç defa çatlatma iğnesi vurup hamile kaldınız.
Amin canım cümlemizin inşallahBilmiyorum ama rabbim inşallah dileğini gerçekleştirir canım ♥
Biraz daha detaylı anlatır msn cnmİnşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip olur. Ben hayıt tohumu kullandım hormonları dengeliyor, yutlamayi arttırıyor prolaktini düşürüyor bununla birlikte incir kürü yaptım yumurtalarim büyüsün diye ve havuç kürü yaptım çatlasın diye. Aynı ay hamile kaldım .bana bunlar vesile oldu inşallah Rabbim size de nasip eder
İnşallah canım hepimizin istediği olur umarımOzaman işe yarayabilir klomen tedavisi sonuçta sorunun ne olduğunu biliyorsun. Güzel haberler alırsın inşallah canım.
Adet olduğum da başladım Agnucaston kullandım hayıt tohumu konsantresi bitkisel bi hap. Her ay negatifleri görünce stresten hormonlarim duzensizlesti onun için kullandım . Her gün tok karnına aldım adetim aynı sürede bitti ama yoğun günlerim daha yoğun oldu benim sorunum yoktu yumurtam catladiktan bir iki gün sonra bıraktım bebeğime zararı olmasın eğer meleğim benimleyse diye.Biraz daha detaylı anlatır msn cnm
Öncelikle böyle uzun uzadıya yazıp bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım. Yarın çatlatma iğnesi vurcam bakalım bu ayda olmazsa dediklerini yapacağım inşallahAdet olduğum da başladım Agnucaston kullandım hayıt tohumu konsantresi bitkisel bi hap. Her ay negatifleri görünce stresten hormonlarim duzensizlesti onun için kullandım . Her gün tok karnına aldım adetim aynı sürede bitti ama yoğun günlerim daha yoğun oldu benim sorunum yoktu yumurtam catladiktan bir iki gün sonra bıraktım bebeğime zararı olmasın eğer meleğim benimleyse diye.
İncir kürünü de yumurtam sağlıklı olsun büyüsün gelişsin diye .incir kürünü sabah akşam aç karnına içtim posalarını asla atmadım gün içinde tüketim onları da ayrıca internette yazdığı gibi 15 tane falan değil en fazla üç tane kuru inciri küçük küçük doğrayıp kaynattım kimi zaman normal su bardağı kadar kimi zaman büyük 350 ml bardaklarla içtim ama hiç aksatmadim.incir kürüne de adetin ilk günü başladım onu da yumurtam catladiktan sonra bıraktım . çünkü incir prolaktini yükseltebilen bi besin hayıt düşürüyor hayitı bırakınca onu da bıraktım .
Adetim bittikten sonra incir kürüne havuç kürünü ekledim aynı oranda incire bir orta boy bazen küçük boy bazen de yarım havucu yuvatlak ince ince doğrayıp birliktelikte kaynattım . Yine sabah akşam aç karnına içtim. Tadlari kesinlikle kötü değil .
Benim midemde ülser var her şeyi yiyip içermiyorum midemi hiç rahatsız etmediler Agnucaston ilk 5 gün midemde hafif bi tuhaflık yaptı ama sonra geçti .
Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin. Hep dua ettim Rabbim bana bunları vesile kıldı inşallah isteyenlere de faydalı olur . Açıkcasi her ay çok stresliydim ama hamile kaldığım ay yaşadığımız bazı durumlardan dolayı hamilelik ihtimalim yok gibi biseydi o yüzden beklentim yoktu diyemem ama çok azdı daha stressizdim. Sanırım hanımlar olarak önce kendimizi stresten uzaklastırmanin yolunu bilmaliyiz.
Ya Elimde olmadan çok stres yapıyorum klomenle artık yumurtam büyüyo çatlatma iğnesi vurduruyoruz geçen ay olmadı bu ayda aynı seyi tekrar yaptık bakalım .normalde adetim düzenlidir de doktor pko var dedi oysa hiç bir özelliğini taşımıyorumYani çok üzülme burda bir sürü hikayeler var olması mümkün değilken bile hamile kalan var. Çok sıkıntılı biliyorum hiç olmayacak gibi bi ümitsizlik ama sonra sabır geliyo dayanıyorsun e birazda tevekkül bi bakmışsın tutmuş. Klomeni biraz destekle mesela sağlıklı beslen kilonu falan dengede tut ve dusunmemeye çalış inşallah olur. Klomen olmazsa alternatif yontemler dusun her ne kadar bazı doktorlar bunları önermesede yan etkisi olmayan ve bazılarında ise yarayan yöntemler sonuçta
İnşallah hiç gerek kalmaz ayrıca ben spor yapıyordum ve kesinlikle sağlığa zararlı hiçbir şeyi yemiyordum yani tavuk yemiyordum mesela doğal bulmak imkansız gibi tatlı vs yemiyordum. Kendim için özel içecekler yapiyodum mesela blendirdan muz kuruyemişler ne istiyorsanız incir kayısı blendirdan geçirip iciyodum hem tok tutuyo hem sağlıklı. Genelde yalnız olduğum için çorba dışında yemek yapınca ziyan oluyodu. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah .Öncelikle böyle uzun uzadıya yazıp bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım. Yarın çatlatma iğnesi vurcam bakalım bu ayda olmazsa dediklerini yapacağım inşallah
Havuç kürünü nasıl yaptınız acabaİnşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip olur. Ben hayıt tohumu kullandım hormonları dengeliyor, yutlamayi arttırıyor prolaktini düşürüyor bununla birlikte incir kürü yaptım yumurtalarim büyüsün diye ve havuç kürü yaptım çatlasın diye. Aynı ay hamile kaldım .bana bunlar vesile oldu inşallah Rabbim size de nasip eder
İncir kürünün içine katarak tükettim üç kuru inciri mutfak makasıyla küçük küçük parçalara ayırdım sonra bir havucu ince ince dilimleyip ekledim ve kaynattım .suyu ayarlamayi yapa Yapa ayarliyorsunuz. Ben kaynadıktan sonra bir su bardağı veya büyük bardak çıkacak şekilde koyuyodum genelde büyük bardaklarla içtimHavuç kürünü nasıl yaptınız acaba
Amin canım inşallahİnşallah hiç gerek kalmaz ayrıca ben spor yapıyordum ve kesinlikle sağlığa zararlı hiçbir şeyi yemiyordum yani tavuk yemiyordum mesela doğal bulmak imkansız gibi tatlı vs yemiyordum. Kendim için özel içecekler yapiyodum mesela blendirdan muz kuruyemişler ne istiyorsanız incir kayısı blendirdan geçirip iciyodum hem tok tutuyo hem sağlıklı. Genelde yalnız olduğum için çorba dışında yemek yapınca ziyan oluyodu. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?