Gelinlik Modelleri Yardimmm

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
35
Merhaba arkadaslar konu gelinliğim.
Nikâh olacak, düğün yok. Bu nedenle de sade bir sey istedim.
Gelinliğimi diktiriyorum ve size de birkaç sorum olacak:
1. Sizce gelinliğim çok mu sade? ( olumsuz çok yorum geldi. Basta takmasam da şimdi gun ler yaklaştıkça tedirgin oluyorum. Hele ki astar provası sonrası çok takmaya basladim)
2. Gelinlik başörtüsü ve duvak için gorsellerle tavsiye verebilir mısınız? ( ortu tul mu olmali, kumas mi? Bu konuda hicbir fikrim yok)
3. Gelinlik başörtüsü ve duvak olayı nasıl oluyor? Yani demek istediğim ben begendigim modelle kuaföre mi gideceğim? Kumaşımı gelinlikçiden mi alacağım vs işte...
Şimdiden Teşekkürler.
Ha bir de mesela duvaksız gelinlik olur mi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20190127-005100.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 176
Ben sade gelinliği o patlamış kar toplarına her zaman tercih ederim. Bu modelde sadece kol bölümünü begenmedim. Zira geri kalanına uyması için, içi görünmemesi daha iyi olur. Başörtü ile ilgili bir fikrim yok Maalesef

Mesela bu basortu ile cok mu alakasiz olur? Bu örtü oldu diyelim, buna nasıl duvak olacak?

Eklentiler

• Screenshot_20190129-005947.png
    470,9 KB · Görüntüleme: 192
Gelinliginiz gayet guzel. Herkes her seyi soyler siz kimseye bakmayin. Herkesin zevki farklidir.
Mutluluklar diliyorum simdiden.

Kol kısmi için icinde astar olacak. O ayrıntıyı vermeyi atlamışım. Teşekkürler :)

Eğer ki ilk evlilik ise bence bu gelinlik fazla sade
Ama gelinliği giyecek olan sizsiniz önemli olan sizin begenmeniz

Yaşınız genç sanırım. Ben de fazla sade buldum. Ancak önemli olan sizin fikriniz ve herkes saygı duymak zorunda. İçinize sinen neyse onu yapın. Hayırlı olsun :)

bence nikah için gayet yerinde.

ilk kez evlenen ile prenses model patlamış mısır gibi gelinlik giymek zorunda değil ki. ki inanın o gelinlikler çok daha kötü görünüyor.

duvak ve örtü konusunda fikrim yok ama ekteki görseldeki kötü. daha sade bişey olsun bence.

BENCE SON DERECE ZARİF BİR GELİNLİK MUTLU GÜNLERDE KULLANIN

Ben cok begendim gelinliginizi, çok şık olmuş. Ben başörtülü değilim ama açıkçası tesettürlü gelinlik olarak da çok uygun gözüküyor.

Mutluluklar dilerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…