yardimmm .. tatilde ikinci yil kutlamasi/sürpriz

laylaylom0

Seviyor/um..
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
103
0
26
Ankara
kizlaaaaaaaaaaaaaar iki hafta sonra sevgilimle tatile gidiyoruz. Antalyada gecirecegiz insallah..
ve o sürec icinde ikinci yilimizi da doldurmus olacagiz..
ben yurtdisinda kaliyorum o ise istanbulda yani sürekli görüsme imkanimiz yok..
bu tatil kavusmamiza vesile olacak bir nevi ..en son ücüncü ayda sarilabilmistim askima..
ve ben bu ilk tatilimizin unutulmaz olmasini istiyorum..
4 günümüz birlikte gececek Allahtan birsey cikmazsa.. ve benim sizlerin yardimina ve fikirlerine ihtiyacim var.
hergün farkli bir sürpriz yapayim diyorum.. bir gün mesela o uyurken odanin her tarafina seni seviyorum cünkü notlari yapistirabilirim. bu sekilde ufak seyler belki..???
gezebilecegimiz yerlere de baktim.. ama hani o pek özel olmaz diye düsünüyorum.
son gecemizde sahilde o kalpli fenerlerden ucurtmak istiyorum..
iki yilimizi doldurdugumuz icin iki tane alip birine kendi dileklerimi düsüncelerimi yazip.. digerinede onun biseyler yazmasini isticem
ondan sonrada birlikte ucuralim bunu videoya aldirmak istiyorum.. birileri olmazsa ben cekerim ani olarak kalsn istiyorum..

onun disinda ne yapabilirim bunlar benim ilk anda aklima gelenler..???
lüüüüüüüüüüütfen fikirlerinizi yazin cok sevinirim.. kendinizden örnek verin veya hayalinizi yazin..
komik romantik heeeeerseye acigim.. elimden geleni deneyip yapmak istiyorum.
hani kendi evimiz olsa yemek pasta fln da olur ama maalesef öyle bir imkanimiz yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…