yardimmm mamografi yaptirdinizmi

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Kizlar mrb gogus yani meme agrisinda hangi doktora gitmek lazim mamografi yaptiran varmi aranizda tavsiye edeceyiniz doktor hastane varmiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor.
mamagrofi degil de ultrason cektirdim ben.yani yilda bir cektiriyorum artik.
basit bir uygulama , mamagrofi daha farkli bir sistem.
nedem dogrudan mamagrafi cektirmeyi dusunuyorsunuz? Yasiniz kac?
Sadece agri sikayetiyle ilk kez gidecekseniz mamografi cekmezler saniyorum ki.

Bir kac ay once saat yedi falan aksam uyuyordum.uyandim ve bir anda gogsumde bir agriiiii.ama nasil.bir noktada.elimi vurdum iyice derinde.aa elime kucuk sert kemik gibi birsey gelio.aaaa agla agla arkadasi cagirdim o da bakti evet ama korkma dedi.korkmammi.sabah gecer die bekledim malesef.orada.aksam agliyordum esim dokunuyim dedi sole bir noktanin uzerinemasaj yapti gectiiiiii.sonra tekrar belirdi yine masaj yaptim gecti ve tekrar ayni boyutta.direk genel cerraha gittim.doktorlar hemen anlio ztn.dokunur dokunmaz kist dedi.sut kanallariyla alakali.herkadinda olur.dedi.ultrason istioruz dedi ama kesinlikle degil dedi.prosedur geregi.gittimultrason uzmanida bakt.i aynidedi.ve cok sukur.sizinki nasil sorun nasil.gecmisolsun.

Kizlar mrb gogus yani meme agrisinda hangi doktora gitmek lazim mamografi yaptiran varmi aranizda tavsiye edeceyiniz doktor hastane varmiiii

genel cerrahi ama jinekolog da yönlendiriyor.. zaten hemen mamografi çekmiyorlar, öncelikle ultrasonla bakıyorlar..

Back