En son 25 aralık cinsel ilişki yaşadım reglimin son bitiş gününde yaşadım sonra 20 ocak 22 Şubat 22 mart regl oldum normal bu sürede sadece 11 şubatta sürtünmeli ilişki yaşadım ondan sonra hep birbirimiizi elleirmizle birbirimizle tatmin ettin birleşme hiç yaşanmadı nisanda regl olmadım ve bugün gecikmenin 18 günü önce geçen hafta iki test yaptım birini aksam birini sabah aksam ilk 5 dakika içinde hiçbir şekilde çizgi yoktu aksam yaptığım diğer gün çöpe atarken çift gösteri süphelendim ama sabah ilk idrarımla yaptığımda bişi çıkmadı sonradanda çift fln olmadı sonra iki gün sonra tekrsrdan yaptım 3 tane test aldım birini aksam yaptım bişi yok diperlerini ikisini birden sabah yaptım yine bişi çıkmadı hamile olabilirmiyim ğstünE 2 regl geçirdim ne yapmalıyım
Siz cinselliği biyolojiyle değil, paranormal aktivitelerle öğrenmişsiniz galiba. Sürtünmeli ilişkiyle, elle tatminle, uzaktan bakışmayla, aynı odada nefes almayla hamile kalınmıyor. Bu rahim, bluetooth cihazı değil sinyal görünce bağlansın.
Bir de olayın en komik kısmı:
Her ay regl oluyor, korku başlıyor.
Test negatif, yine korku.
Birleşme yok, yine korku.
Yakında çocuk doğmasa bile acaba görünmez mi diye soracaksınız!
18 gün gecikme olur. Stres olur, hormon olur, uyku olur, takıntı olur. Ama siz her ay kendi kendinize psikolojik gerilim dizisi çekiyorsunuz.
Konu başlığına ‘Yardımmm lütfenn

’ yazıp içerikte ne anlattığı belli olmayan başlık açman yetmiyormuş gibi, pazartesi açtığın konuyu salıya taşıyıp aynı paniği yeniden servis etmen. Sonra da 5 dakika geçmeden tekrar konu açman artık tıbbi değil, belgesellik bir olay olmuş.
Bak cahillik sorun değil. Kimse doğarken kadın doğum uzmanı olarak spawn olmuyor. Ama internet çağında olup da aynı soruyu 17 kez sorup hala biyolojiyi urban legend sanmak ayrı bir seviye.
İnsanlar araştırıp öğreniyor. Sen ise birleşme olmadığını söylüyorsun, üstüne regl olmuşsun, test negatif çıkmış ama hala acaba hamile miyim? diye forumu deprem erken uyarı sistemine çevirmişsin.
Bir de trajikomik tarafı şu:
Millet ilişki yaşamayı öğreniyor, korunmayı öğreniyor, anatomiyi öğreniyor.
Sizde süreç şu:
Penisi elledim acaba üçüncü trimester mi?
Bu artık korku değil, premium hayal gücü paketi.
Şu anlattığın senaryoda hamilelik ihtimali, tost makinesinden civciv çıkma ihtimaliyle yarışır durumda.