- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
Merhabalar, 1 senelik evliyim 9 aydır korunmuyoruz. Bi problemim yok sadece bir kez yumurtam çatlamamış kiste donusmsutu o ay yasmin verdi doktor kullandım sonra kayboldu. Çok doktor degistirdim çok kafaya taktım en son araştırarak samsunda bülent sürücüye gittim. Eşim de bende kapsamlı muayene olmamıştık eşime sperm testo yaptırmasını söyledi beni ultrasonla muayene edip bi sorun gözükmüyor adetin üçüncü günü gel yumurtlamak var mı diye bakalım eşininse testini değerlendirelim dedi. Bana eğer insulin direncin varsa yumurtan buyur ama çatlamaz dedi glukofen ve folikasit verdi bunları kullan dedi. Doktora gideli bir ay oldu son adet tarihim 06.07.2019. Şuan adet olmam gerekiyor hatta 3. Günü. Ama ben hala adet olmadım kadınlarımda batma belimde ağrı var göğüslerim de sanki sis gibi hissediyorum dokununca açıyor sürekli açık renkli sarı akintim var su gibi. Adetlerim hep duzenliydi. Dün idrarr testi yaptim tek çizgi silik çizgi bile yok bugün kan verdim hcg 0.10. Bi yandan gec dollenmemi acaba diyorum ama oyle olsa hcg filan bisey gosterirdi. Sadece her an adet olacakmis gibi hissediyorum bakiyorum sadece akinti var. perşembe doktora gidicem ama düşünmekten uyuyamiyorum lütfen bilgisi olan başına gelen cevap versin, artık çocuk yok mu sorularını duymaktan sıkıldım.