• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMMM :( hamilemiyim yoksa dış gebelik mi bu yaşadığım?

Bide başka bir ihtimal var: coğul gebeliklerde beta hcg cok yüksek cıkar yani ikiz olbilir :))) biraz sabırlı olursan haftaya belli olur :)))))))

Aslında hep ikiz bebeklerim olsun istemiştim ama şimdi sağlıklı bir bebeğim olsun başka bişey diyemiyorum :(

merhaba arkadaslar,
bende 2 aydır adet olmuyorum,ilk ay cok ağrı kesıcı kullandıgım ıcın gebelikten suphelenmemistim,ağrı kesicilere bağladım gecıkmeyı.gecen hafta idrar testi yaptım pozitif cıktı.dun de kan testı yaptırdım. internetten baktım sonucuma beta hcg > 1000 yazıyor.bu ne anlama gelıyor. beta hcg 1000 ise bnm 5-6 haftalık hamıle olmam gerek ama ben 8 haftadır adet olmuyorum. deger cok dusuk degıl mı sızce de ? acaba dıs gebelik falan mı bu :s bılenler cevaplayabilirse sevinirim.

4 aylık evliyim , bebek düşünmüyorduk ancak En son 03.02.2013 te regl oldum. 06.03.2013 te kan tahlili yaptırdım beta hcg oranı 182,10 çıktı, hamile olablirsin bekle dediler. 12.03.2013 te tekrar doktora gittim ultrasonla baktı doktor ama keseyi göremedi :( sanırım dış gebelikten şüphelendi vajinal muayene etmek istedi ama ben istemedim çünkü düşük olabileceğini okumuştum o muayene sonucunda. tekrar kan testi yaptı 2038 çıktı değer. yarın muayeneye gel dedi ama ben çok korkuyorum :( çok alıştım bu fikre :( kese neden görülmez 2038 lerde iken dışgebelik olabilir mi? kanamam da yok. ama ilk günlerde kasıklarımda ağrı vardı şimdi çok da ağrım yok. Nolur bişeler söyleyin aklımı kaçırıcam.

canım alttan muayene bi sıkıntı yaratmaz keske baktırsaydın eğer alttan baktırma ile sıkıntı olsaydı coğumuz şu an dünyada olmaybilirdik önceden ebeler hep alttan bakıyordu.canım inşallah korktuugun gibi deildir bol bol dua et canım.ne olursa olsun hakkında hayırlısının bu olacağını unutma kendine dikkat et yeni aklıma geldi karından gözükebilmesi icin betanın en az 5 binlerde 6 binlerde olması lazım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,
bende 2 aydır adet olmuyorum,ilk ay cok ağrı kesıcı kullandıgım ıcın gebelikten suphelenmemistim,ağrı kesicilere bağladım gecıkmeyı.gecen hafta idrar testi yaptım pozitif cıktı.dun de kan testı yaptırdım. internetten baktım sonucuma beta hcg > 1000 yazıyor.bu ne anlama gelıyor. beta hcg 1000 ise bnm 5-6 haftalık hamıle olmam gerek ama ben 8 haftadır adet olmuyorum. deger cok dusuk degıl mı sızce de ? acaba dıs gebelik falan mı bu :s bılenler cevaplayabilirse sevinirim.

canım açtğın topigeğ bende bişeler yazmıştım

merhaba arkadaslar,

tatlim zaten 1000 deger yazmiyor 1000den buyuktur diyor sen merak etme biraz da gec dolllenmistir o

canım alttan muayene bi sıkıntı yaratmaz keske baktırsaydın eğer alttan baktırma ile sıkıntı olsaydı coğumuz şu an dünyada olmaybilirdik önceden ebeler hep alttan bakıyordu.canım inşallah korktuugun gibi deildir bol bol dua et canım.ne olursa olsun hakkında hayırlısının bu olacağını unutma kendine dikkat et yeni aklıma geldi karından gözükebilmesi icin betanın en az 5 binlerde 6 binlerde olması lazım.

teşekkür ederim canım :) moral oldu bana

kızlaaarrrr gördüm sonunda :) hamileyyyimmmmmm :) çoookkkk mutluyummmmm 5hafta+2 günlükmüş miniğim :)

Back
X