- 1 Şubat 2025
- 9
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi artemisia0216
-
Yumurtlaman üzerinden ne kadar geçtiMerhaba kızlar yumurtlama dönemimde eşimle korunmadan 2 kez bebek yapmayı denedik şuan adetime bir hafta var ama ara sıra kasık ağrısı oluyor ve aşırı duygusallaştım her şeye ağlıyorum iki gündür bel ağrısı ve aşırı derece de beyaz kremsi akıntı başladı normalde asla bu kadar çok olmazdı daha yeni muayene oldum herhangi bir enfeksiyonda yok dün gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyimdir kan testi vermeye korkuyorum hamile değilsem çok üzülücem ama bir tarafımda bi an önce öğrenmek istiyor lütfen cevap yazınnn
6 gün 21 şubattıYumurtlaman üzerinden ne kadar geçti
10.günde implantasyon oluyor diyorlar bekle biraz daha canım6 gün 21 şubattı
Hangi testten aldın bende internetten sipariş vermiştim dün geldi yaptım ama negatifti işteBendede var benimde adete 2 3 gün kaldı yarın test yapcam göğüs ağrısı kasıkta batma sancı yok ama midem karnım gurul gurul duygusallık krem akıntı yarın testlerim gelecek sipariş ettim bakalım
Zaten haftaya adet günüm geliyor gecikirsem öyle test yaparım artık aynı adet olacakmışım gibi belirtiler var hamilelik belirtileri de mi böyle oluyor10.günde implantasyon oluyor diyorlar bekle biraz daha canım
Awok önerdi herkes ondan aldımHangi testten aldın bende internetten sipariş vermiştim dün geldi yaptım ama negatifti işte
Bilemiyorum canım aynı durumdayız bende merakla bekliyorumZaten haftaya adet günüm geliyor gecikirsem öyle test yaparım artık aynı adet olacakmışım gibi belirtiler var hamilelik belirtileri de mi böyle oluyor
Allah isteyen herkese nasip etsinBilemiyorum canım aynı durumdayız bende merakla bekliyorum
Prodoctor du benimki deAwok önerdi herkes ondan aldım
Ben adetle aynı belirtileri yaşadım inşallah senin de hamilelik belirtisidirZaten haftaya adet günüm geliyor gecikirsem öyle test yaparım artık aynı adet olacakmışım gibi belirtiler var hamilelik belirtileri de mi böyle oluyor
Ben adetle aynı belirtileri yaşadım inşallah senin de hamilelik belirtisidir. Adet gününden bir hafta önce başladı ağrılar ve batmalar normalde bir gün öncesi ağrı olur. Adetten 3 gün önce de sadece bir defa sulu kahverengi akıntı geldi yerleşme kanamasıymış
Bugün baş dönmesi de başladıBen adetle aynı belirtileri yaşadım inşallah senin de hamilelik belirtisidir. Adet gününden bir hafta önce başladı ağrılar ve batmalar normalde bir gün öncesi ağrı olur. Adetten 3 gün önce de sadece bir defa sulu kahverengi akıntı geldi yerleşme kanamasıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?