Çocuk Hastalıkları yardımmm....gazı nasıl çıkarıyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
118
selam arkadaşlar bende acemi annelerdenim bebeğim 10 günlük gazımız var doktor zinco verdi. onu kullanıyorum. emdikten sonra gazımızı çıkarıyoruz ama minik kuzum daha sonradan çok kendini sıkıyor kızarıyor içim parçalanıyor elimdende bişey gelmiyor önereceğiniz bişeyler varmı kimyonlu suda veriyorum. zincoda veriyorum ama yinede tam çıkaramıyor. başka önereceğiniz şeyler varsa lütfenyardımcı olun.senağlama

Canim öncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin güle güle büyüt insallah.:Saruboceq:

Cok güzel ama anyi zamandada cok zor ve stressli bir dönem geciriyorsun simdi allah kolaylik versin

Benim kiziminda cok gaz problemi oluyordu!! Emdirirken hep arada bir gögüsünden alip gazini cikar sonra yine emdir...

Birde anason cayinin cok faydasini gördüm..:ecrin_bebek:

Sevgiýlea.s.

Allah bağışlasın bebeğini canım...
malum gaz sorunu bebekler için olağan bir durum...
malum yöntem bilirsin sırtını ovmak hafif pışpışlamak...
ama bunlarda bir yerde yeterli olmuyor işte...
rezene çayı içir sindirimi kolaylaşır gazı rahat çıkar...

canım hayırlı uğurlu olsun .
ALLAH cc sağlıklı uzun ömür versin .
hepimizde malesef aynı sorun var.
ben hala alıp deneyeceğim bir yöntemi anlatayım :)))
yanlış anlamayın tecrübeli arkadaşlar söylediler.
kimyon tohumu al. kaynat ve sen iç gerçekten işe yarıyormuş.

Gaz sorunu malesef hepimizin sorunu....

Doktorumuz bize SAB isminde bi damla verdi günde üç kez onu kullanıyoruz ....Bide milupanın rezene çayını aldık onu veriyorum arada ...Faydasını soracak olursan bazı günlerde iyi bazı günlerde çok huzursuz ....Bir an önce şu günleri atlatalım diye dua ediyoruz artık....

Kendi adıma özellikle dikkat ettiğim şeyleri söyleyeyim....emzirirken bebeği yan pozisyonda ve başını yüksekte tutuyorum hafif ayakta tutar gibi ...Emzirdikten sonra en az 15 dk dik pozisyonda kucağımda gezdiriyorum bu arada ağzından gazı mutlaka çıkıyor.....Tabi gazı tamamen bitmiyor yatırdıktan sonra gazı için ağlayıncada poposunu ve ayaklarını havaya kaldırıp bir iki hareket ettiriyorum o zamanda gazı bayağı çıkıyor ondan sonra rahat uykuya dalıyo.....Yediklerime daha doğrusu içtiklerime dikkat ediyorum çay içmeyi baraktım hazr meyve suları ve soğuk suda içmiyorum...Karpuz ve kavunda çok gaz yapıyomuş onlarıda bıraktım....

Tüm bunların biraz biraz faydasını gördüm tamamen bitmiyo tabi ...inşallah hepimiz bir önce bu günleri atlatırız....

İnşallah bu günleri bir an önce atlatırız artık ne diyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…