yardımmm!!! bebişlerinizi nerde uyutuyorsunuz?

Ben de önce bizim yatakta yanına yatıp uyutuyorum. Sallamıyorum ama yan yana yatıyoruz. Uykuya dalınca kendi karyolasına koyuyorum. Korumalık var ama yine de bazen kafasını çarpıyor. Karyolada daha sık uyanıyor ama çoğu zaman almıyorum. Çok uykusuzsam geceye bizim yanımızda devam ediyor. O zaıman kesintisiz ulyuyor. Ama kendi karyolasında daha çabuk uyanıyor. Bir de ayakları parmaklıklara dayayıp öyle uyuyor. Pek bir komik. Korumalığı var ama çubukların etrafında bir içeriden bir dışarıdan döndüğü için yine de çok iyi korumuyor. Döndürmeden bağlarsam da düşüyor.

benki karyolasının en alt seviyesin de yaztıksız ve yorgansız uyuyor. uykusu geldiğinde yatağına yatırıp mamasını içirip hadi kızım dön arkanı uyu diyorum, ee ee diyorum biraz da, sonra onu yatağında yanlız bırakıyorum. kendi kendine uyusun diye. daha tam olarak alışmış deeğil ama inatçıyım bu şekilde uyumayı öğreticem inşallah..
bizimki de fır dönüyor geceleri yatakta. parmaklıklaradn julinin dediği gibi geçriyor ayaklarını bazen. hakkaten komik oluyor.

Elifcim hoşgeldin canım yoktun, bu arada sizin karyolada mı parmaklıklı. Korumalık taktın mı. Yine de tam korumuyor gibi geliyor bana.

julicim saol canım
tayin işleriyle uğraştım ama olmadı. o yüzen yoktum.
korumalık da ne olaki, ne olduğunu bile bilmiyorum valla.:))

Canım bezden parmaklıkların arasından geçen şey bu korumalık dediğim şey. Yarın foto eklerim görürsün. Belki bir çözüm öneren de olur.

hııı anladım
ben onun yerine doğumda sağı solu süslemeye ince pembe tiül almıştım 4-5 metre
onu geçiriyorum aralara hem de şık oluyo.
nerelerde kullanmadım ki o tülü sinekli gecelerde sineklik bile yaptı bize:)))

kızlar bende pak yatağın alt katına indirdim orda yatırıyorum bi tane yorganı katlayıp alta koydum üstüne de yatağını, çok derin oluyor alt kat o yüzden böyle bi çözüm buldum. önce ana kucağında uyutuyorum sonra yatağına yatırıyorum.ana kucağında da terliyor yavrum. ah bi kendi kendilerine uyumaya başlasalar. gündüz malesef anakucağında uyuyor.

X