yardımmm!!! bebişlerinizi nerde uyutuyorsunuz?

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
kızlar ben artık kızımı gece yatağında yatıramıyorum çünkü dönüp duruyor. park yatağı var, kafasının çarpacak diye yatıramıyorum. ne yapacağımı da bilemiyorum senağlama. yere yatak yaptım 10 gündür yerde yatıyor. uyurken yüzüstü dönüyor ve bi daha da geri dönemediği için uyanıyor dönüp duruyor, hatta dün gece de yü üstü yatarken tekrar sırt üstü dönemediği için bir baktım ki oturmuş vaziyette şok oldum. sizde de böyle dertler var mı??? park yatağında artık alta mı yatırmayı denesem diyorum. valla kafam öyle bi karıştı ki anlatamam :çok üzgünüm: bu arada ben yastıksız yatırıyorum siz? nolur çözüm önerilerinizi bekliyorum:çok üzgünüm:

canım belki hata yapıyorum ama ben kendi karyolamızda yatırıyorum...Şu an küçük ve çok hareketli olduğundan kendi karyolasına sığmıyor..Küttt kafasını bi o darafa çarpıyor bi bu tarafa çarpıyor... Bende ne yapayım bizim karyola baya büyük..Etrafını yorgan ve yastıkla çeviriyorum ve orda yatırıyorum..

daha önce yazdım hata verdi ben kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum tabi korkuluk ayarı en üstte, yazlığa babaannesindeki park yatağı götürdük oradada altta yatırdım üstten hemen düşer çünkü, uyanır uyanmaz ayağa kalkıyor, yastıksız yatırıyorum bu arada

hilal iyi cesaret ediyorsun kendi yatağınızda yastık yorganda olsa hareketlendiler artık allah korusun çok dikkat etmen gerekir, birde ayırmak için geç kalmazsın umarım, gittikçe zorlaşır çünkü

bende yerde yatırıyorum cnm beşiğine yatamıyodu sıcaktan bi sağa bi sola dönüyodu ve uyanıyodu.bende yere 2 yorgan seriyorum etrafınada yastıkları koyuyorum çok rahat uyuyo.ama bi kaç gündür çok sıcak olmuyo tekrar beşiğinde yatırmayı deniycem.alışması lazım artık kışın yerde iyi olmaz

canım belki hata yapıyorum ama ben kendi karyolamızda yatırıyorum...Şu an küçük ve çok hareketli olduğundan kendi karyolasına sığmıyor..Küttt kafasını bi o darafa çarpıyor bi bu tarafa çarpıyor... Bende ne yapayım bizim karyola baya büyük..Etrafını yorgan ve yastıkla çeviriyorum ve orda yatırıyorum..

siz nerde yatıyosunuz cnm?berabermi yatıyosunuz yoksa?

ben 2008 ağustos annesiyim yatağında ayağa kalktığı için bende yerde yatırıyorum..bende aynı soruyu ağustos annelerine sormuştum hemen hemen hepimiz yerde yatırıyoruz..

3,5 , 4 aylık olana kadar sepetinde sonrasında da kendi yatağında yatmaya başladı o gün bugündür de yatağında yatıyor çok şükür ..
tabiki benim kızımda çok dönüyor arada bam güm sesler çıkıyor hatta ilk zamanlar yatırdığımda dönerken sağını solunu çarptığı ve canı acıdıgı ıcın ağlayarak uyandıgı oluyordu ama artık o da öğrendi. yatağın içinde pır dönüyor o ayrı ama sonucta kendı odasında ve kendı yatagında yatıyorr. korkuluk ayarı suanda orta kademede yatagımız bıraz derınce yasından sonra bır alt kademeye ındırecegım.

4 atlık olduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatıyor..

kokulukları en üste kadar çekiyorum tabi..

benim oğlumda bütün gece yatağın her köşesini dolanıyo.
bu günlerde geceler biraz daha serin oluyor o zamanlar daha az dönüyor..

cagancuk malesef kızımla ben yatıyorum.Eşim oturma odasında yatıyor...Şu an aaaaaaaaaa olurmu hiç diyeceksinizdir fakat şu an bizim için en iyisi bu...Ha bu arada hiç karyolasında yatırmıyor değilim..Nadirende olsa yatırıyorum...
denizanası tabiki uyuduğu andan uyanıncaya kadar büyük kızımla beraber nöbetleşe kontrol ediyoruz..Zaten hafta içi anneanede..Ordada yer yatağında yatıyor...

melihçiğim 6 ayından beri odasında maşallah alıştı tek başına uyumaya park yatağın alt seviyesine indirdik tabiki yoksa küt aşşağıya ayağa kalkıyor çünkü

bizde yaklaşık 3-4 aydır park yatağın alt katında yatıyor.park yatağın kenarları file ve çarpınca hiç bişey olmuyo .ne yastık istiyo ne de üstüne bişey örttürüyo.ve yüzüstü yatıyoo ama sürekli dönüyo popoyu dikip uyuduğu bile oluyo.ben yatağımdan memnunum çok şükür. alt kata indirdik içine de yaylı yatak aldım tam ölçüsünde çok rahat bi şekilde yatıyoruz şu an.

bende yere yorgan sermiştim çok döndüğü için orda yatırıyodum, biz doğduğundan beri yastıkla yatırıyoruz kustuğu için. Bi ara sadece yanımızda yatıyodu ortamızda. ama bana yer kalmadığı için yanına yastık koyup oturma odasına gidiyodum sonra babası gidiyodu ben geliyodum. anlıycağınız gece boyu dolanıyoruz:) artık karyolasına yatırcam bakalım nolcak. zaten sık uyanıyo, sallanmadan uyumuyo ama alışması lazım.

benimki doğduğundan beri kendi odasında ve park yatağında yatıyor.yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık filan olduğunda en alt kademeye getirdik.baya bi derin oluyor bu şekilde.yatağından dışarı düşme,kafasını her hangi bir yere vurma şansı filan yok.yerde yatırma olayını filan anlayamadım ben arkadaşlar.park yataklar zaten aşağıya kadar iniyor,çocuk ayağa kalksa bile hiç bişey olmaz.karyola tip olanlarında ona göre bi koruması bişeyi yok mu anlamadım?bi arkadaşım karyolasında yatırıyor üstelik onun bebeği yürüyor 14 aylık şu an.nasıl yatırıyor napıyor sormadım.açıkçası ilk defa böyle bir soruyla karşılaşıyorum,arkadaşta böyle bişeyde bahsetmediğine göre o da sorun yaşamıyor demekki.kafamçokkarıştı

ben yastık kullanmıyorum ama yatağının baş kısmı hafif kalkık.doğduğundan beri böyle.doktorumuz böyle tavsiye etmişti.1 yaşına kadarda böyle gidecek galiba

bende 3 gündür odasında karyolasında yatırıyorum karyolası çok geniş ve çok rahat ediyo dört dönüyo yatakta telsizinide basucuna koyuyorum aglamadan mıkırdanmalarını duyuyım die çünkü önce mıkırdanıyo emmek için eger duymazsam aglamaya başlıyo ozamanda uykusu tamamen açılıyo

kızlar bilgisayar bozuktu anca girebildim. bizde bikaç gün eşimle ayrı yattık biz kızımla bi odada. gece de bazen uyanınca kızımı biizm yatağa yatırıyorum bende altuca yatıyorum, ailecek aynı yatakta uyuyoruz. ama bende park yatağının altına indirip yatırıcam, artık havalar soğumaya başladı kışın yerrde olmaz, dedğiniz gibi altta demir yok, ama etrafı kapalı olduğu için sıkılır mı diye de endişelenmiyor değilim bi şekilde alışacak artık. şu derdi de bi halladebilsek.

kızlar bilgisayar bozuktu anca girebildim. bizde bikaç gün eşimle ayrı yattık biz kızımla bi odada. gece de bazen uyanınca kızımı biizm yatağa yatırıyorum bende altuca yatıyorum, ailecek aynı yatakta uyuyoruz. ama bende park yatağının altına indirip yatırıcam, artık havalar soğumaya başladı kışın yerrde olmaz, dedğiniz gibi altta demir yok, ama etrafı kapalı olduğu için sıkılır mı diye de endişelenmiyor değilim bi şekilde alışacak artık. şu derdi de bi halladebilsek.

kızlar ben debebeklerinizi nasıl yatırdığınızı sorayım..son günlerde uykuya direniyor...kendi uyumuyor
sallıyorum ayağımda yada salınağında bazende kuağımda..ayakta sallama yeniçıktı..

nasıl alıştırabilirimkendi uyumasına kızlar

canım valla benimkide anakucağında uyuyor genelde, sallıyorum, nadiren kucağımda sallıyorum. henüz kendi kendine uyumuyor, nasıl alıştırıcaz bilmiyorum. böyle nereye kadar di mi.....

benimkide sallamadan asla uyumaz.bi arkadaşımınki tam 1 ay ağladı.ama şimdi bırakıyo yatağa ve odadan çıkıyo.o kendi kendine uyuyoo.ben dayanamam ya ağlamasınaaa.sallarım ben napiim

X