• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMMM bartholin kisti nedir :(

MetallicaT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
204
14
68
sanırım bartholin denen illet bende de var. tam vajina değil de bacakla o dış dudak olan yerin ortasında zeytin tanesi kadar bi şişlik var.. sert ve biraz bastırınca acıyor :( nedir bu henüz doktora gidemedim işlerden dolayı.. Yani nasıl bişeydir araşştırdım ama anlamadım.. yardımmmm ! :(

o bi dönem bendede vardı acıyordu hemde ama daha sonra kendi kayboldu bi dahada olmadı zaralı olduğunu düşünmüyorum canım

rahatsız oldum açıkçası.. adetime de az kaldı zaten gerginim de iyice kafama taktım. :( çok teşekkürler tatlım içim rahatladı bırazz :46:

rahat ol canım sıkıntı yapma kendine :34:

:)) öyle de şimdi duştan çıktım dediğini denedim nasıl acıdı anlatamam ama çıkan bişey olmadı. tek duşta mı çıktı o iltihap yoksa 1-2 kez denedin miii

pardon canım ya bir arkadaşın mesajı ile senın kı karıstıı :S :D

Son düzenleme:
Bence hemen dr git canim...bende yazin olmuştu...tatil dönüşünde...önce sivilce yada kıl dönmesi sanmıştım acıyınca sonra orayı peceteyle silerken hissettim resmen bıldırcın yumurtasi varyaaa o büyüklükte bir gülle gibi oturup kalkmama bile engel olmaya baslamisti gittikce büyüyordu...dr a gittim aynen Bartholin kisti dedi önce antibiyotik verdi bunu bitir küçülme olmazsa alicam dedi...vee küçülmedi ağrısı beni mahvediyordu...antibiyotik bittiği sabah gittim bölgesel uyuşturdu ve aldı icinden resmen irin bosaltti...ve bana gösterdi...benimki galiba seninkinden ileri boyuttaydı...sende ilerlemeden git en azindan antibiyotige basla...bu arada bu mikrop sey havuzdan bulasmis bana...geçmiş olsun cnmm

Back