yardımm...

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimin internetini açtım.bir site fakat mail hesabı gibi güncelleniyor yazdı içine girdim bir kayıt herhangi birşey bulamadım.sonra geçmişine baktım(eşimin geçmişini sürekli takip ederim.badoo diye açılmış bir kere içine tekrar girilmemiş baktım yine birşey bulamadım.neden böyle şeyler çıkıyor çıkınca neden içinde birşey bulamıyorum

Canım reklamdır belki badoo dan hep reklam gelir yok bilmem kim seni bekliyor mu ne öyle bisey. Bisey yoktur sıkma canını.

İlişkinin en sinsi düşmanıdır bence güvensizlik içten içe ilişkiyi bitirir.. Neden kontrol ediyorsunuz her insanın kendine ait bi özeli olamaz mı her irternete giren erkek eşinimi aldatır bu kadar şüpheci yaklaşmayın yapacak olan insan her şekilde yapar zaten..

Arkadaşları üyeyse de o siteden davet maili gelebiliyo
Bana gelmişti bi baktım saçma bi yer üye olmadım tabi

bu eşlerinin özelini kurcalayan kadınlar için imdaat die bağırcam..
ya bi de eşimin geçmişini sürekli takip ederim diye övünen kadın güruhu var böyle.. arkadaşım kocana güvenmeyecektiysen neden evlendin ki..
bak ben sana söyleyim sen dibine kadar da araştırsan yapacak adam burnunun dibinde yapar ruhun duymaz.. allah ahlaksız koca nasip etmesin.. bi gün yakalanırsın yapmayacak adamda eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş gibi olursun sana inat aklına düşer de yaparsa bir şeyler görürsün..
ya da hiç alakasız bir şey görür kavga çıkartırsın adamın sana olan güvenini sarsarsın bi daha da toparlayamazsın..

Güvenmiyormusun eşine ? Sürekli takiptemisin bu daha kötü bence.

ÜYE OLMADAN NEDEN İNTERNETTE ÇIKAR BENDE NEDEN ÇIKMIYOR

herhangi bir aileden veya arkadaşlarından biri üye ise gelir canım badoo mu tatoomu her ne ise benimde arkadaş grubumdan biri atmiş bende uye oldum baktım çok saçma bir yer yani bana göre hemen çıktım.Şüpheci davranmanda bir sebep varmı nebilim önceden birşeyler gördün veya sezinledinmi ?

Canım boyle seylere takılıp ne kendı psikolojini boz ne kocanla olan huzurunu.

Zaten bırseyler yapıyor olsa gecmısını devamlı sıler senın görmemen ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…