• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımm :(

oslemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
43
0
86
Adana
kızlar benim saçlarım fındık kabuğu rengindeydi kahve rengi hoşuma gidiodu aldım boyadım ama siyah çook koyu kızılımsı bişi oldu yardım edin :( napmam gerek yeni alsam boyasam işe yarar mı :'( çok kötü oldu ya mafoldumbenmafoldumben

ya kuafore gıdeceksın cnm yada saclarındakı boyayı sıcak su beyaz sabunla akıtacaksın sonra tekrar guvenılır bır markanın boyasına boyayacaksın ama benım tavsıyem kuafore gitmen

ya kuafore gıdeceksın cnm yada saclarındakı boyayı sıcak su beyaz sabunla akıtacaksın sonra tekrar guvenılır bır markanın boyasına boyayacaksın ama benım tavsıyem kuafore gitmen

ya sabunla akıomu öle bi deneyim inş. işe yarar mafoldumben
şikayet edicem ya ne görünü ne oluo bide koyu deildi saçlarım çok açıktı :(

Tutar bnce canım lafınıza karıstım ama emınım acılmıstır baya cnkı beyaz sabun ıse yarıyo gercekten kötu bı sanssızlık olmus sna bnada öle oldu hala ugrasıyorum sıyh boymı akıtmak ıcın 2 sene oldu duun yanı :D:D istedıgın rengın bıkac ton acıgını al canım boyarken sacını başarılar opuyorumnanaktan

cnm kuaföre gitmeden önce beyaz sabunu dene bir hafta falan şimdi kuaföre gidersen oryalle açarlar o da çok yıpratır son durulama suyuna da sirke koy biraz sabun kalıntıları kalmaması için..

ya sabunla akıomu öle bi deneyim inş. işe yarar mafoldumben
şikayet edicem ya ne görünü ne oluo bide koyu deildi saçlarım çok açıktı :(

cnm saçların boyamadan önce açıksa akar o renk merak etme benim maviye boyadığım saçım bi hafta dolmadan akmıştı akınca üzerine istediğin rengi sürersin :lepi: bu arada markası neydi boyanın merak ettim bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
cnm saçların boyamadan önce açıksa akar o renk merak etme benim maviye boyadığım saçım bi hafta dolmadan akmıştı akınca üzerine istediğin rengi sürersin :lepi: bu arada markası neydi boyanın merak ettim bilmiyorumkismile

paletteydi canım kusura bakma bayadır girmiyordum foruma bidaha almam ondan kullanmıcam:(

Tutar bnce canım lafınıza karıstım ama emınım acılmıstır baya cnkı beyaz sabun ıse yarıyo gercekten kötu bı sanssızlık olmus sna bnada öle oldu hala ugrasıyorum sıyh boymı akıtmak ıcın 2 sene oldu duun yanı :D:D istedıgın rengın bıkac ton acıgını al canım boyarken sacını başarılar opuyorumnanaktan

ayy açldı baya evet boyadım şimdi çok memnumun çok şükür :)) ama bi daha yok yani öle koyu renk falan:91:

Back