• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
merhaba kızlar cok cahılce bır soru olucak belkı ama hiç fikrim yok bu konuda..ben acıkogretım 3.işletme okuyorum..benım hayalım unı.de ogr.gor.olabılmek...fakat bunu ıcın ne yapmam gerektıgını bılmıyorum..yardımcı oluranız gercekten cok sevınıcem.ales ten once yapmam gereken bır sey varmı yabancı dıl sınavına gırmem gerklımı?

merhaba kızlar cok cahılce bır soru olucak belkı ama hiç fikrim yok bu konuda..ben acıkogretım 3.işletme okuyorum..benım hayalım unı.de ogr.gor.olabılmek...fakat bunu ıcın ne yapmam gerektıgını bılmıyorum..yardımcı oluranız gercekten cok sevınıcem.ales ten once yapmam gereken bır sey varmı yabancı dıl sınavına gırmem gerklımı?

öss sınavına girmen lazım. ales lisansüstü sınavıdır.

neden olmasın bizim fakültede açıkögretim mezunu araştırma görevlisi vardı..bildigim kadarıyla açıkögretimde lisans..not ortalamadı yüksek tut..alese gir yüksek puan al..birde ingilizceni geliştir..pekalada girebilirsin

Back