• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimm

Hayaletkizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
11
1
1
25
Merhaba arkadaşlar ben reglime 9 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı tam atacakken saatler sonra belli belirsiz bir çizgi çıkmış onu gördüm .testte 10 DK sonra dikkate almayın diyolar ama böyle kalanda varmış kafam çok karıştı bazı belirtileri var daha önce başına gelen arkadaşlar varmı ilk çünkü bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben reglime 9 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı tam atacakken saatler sonra belli belirsiz bir çizgi çıkmış onu gördüm .testte 10 DK sonra dikkate almayın diyolar ama böyle kalanda varmış kafam çok karıştı bazı belirtileri var daha önce başına gelen arkadaşlar varmı ilk çünkü bilmiyor
Kuruma çizgisi dikkate almayın zaten adetinize 9gun varmış yani bu kadar erken çıkmaz

Kuruma çizgisi dikkate almayın zaten adetinize 9gun varmış yani bu kadar erken çıkmaz
Doğru testtede oyle yazıyor ama komsumuzda 1 gün sonra çıktı dedi kafam karıştı haklisinizda

Eklentiler

• IMG_20210507_202928.webp
    IMG_20210507_202928.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 51
Doğru testtede oyle yazıyor ama komsumuzda 1 gün sonra çıktı dedi kafam karıştı haklisinizda
Dikkate almayın derim onun silik çıkmıştır sonradan kurumayla daha netleşmiş olabilir ama bazılarına hemen pozitif çıkmasına rağmen test bozuk olabiliyor burda çok örnek var

9gün önce çıkmaz ama 1 hafta erken yumurtlama olduysa ve döllendiyse belki olabilir. Ovulasyon testi yapmış mıydınız? Zaten bu testleri bekletmemek gerekiyor. İlk dakikalarda çıkmadıysa dikkate almamak lazım.

9gün önce çıkmaz ama 1 hafta erken yumurtlama olduysa ve döllendiyse belki olabilir. Ovulasyon testi yapmış mıydınız? Zaten bu testleri bekletmemek gerekiyor. İlk dakikalarda çıkmadıysa dikkate almamak lazım.
ovulasyon testi yapmadım ama iki gün sonra tekrarladım testi gene saatler sonra cok silik bir çizgi çıktı

ovulasyon testi yapmadım ama iki gün sonra tekrarladım testi gene saatler sonra cok silik bir çizgi çıktı
Saatler sonra çıkması bir şey ifade etmez. Benim adetim hep düzenlidir diyorsanız 9 gün öncesi test için çok erken. Neden yaptınız onu da anlamadım. Döllenme olmuş bile olsa daha rahme gelmemiş oluyor tüplerde oluyor tutunmamış oluyor. Önce kanda beta hcg yükselecek sonra idrara geçecek. 5 gün sonra yaparsanız belki çıkar o da belki...

Saatler sonra çıkması bir şey ifade etmez. Benim adetim hep düzenlidir diyorsanız 9 gün öncesi test için çok erken. Neden yaptınız onu da anlamadım. Döllenme olmuş bile olsa daha rahme gelmemiş oluyor tüplerde oluyor tutunmamış oluyor. Önce kanda beta hcg yükselecek sonra idrara geçecek. 5 gün sonra yaparsanız belki çıkar o da belki...
Haklısınız ama bekleyemedim sıkıntılı bir durumum var o yüzden acele ettim dediğiniz gibi idrar testi için adetin geçmesini bile bekliyolar bazen geç çıkıyor ama dediğim gibi durum biraz sıkıntılı olunca duramadim bide çevremden 2 kişiden duydum böyle olupta hamile kalanı kafam ondan karıştı

Haklısınız ama bekleyemedim sıkıntılı bir durumum var o yüzden acele ettim dediğiniz gibi idrar testi için adetin geçmesini bile bekliyolar bazen geç çıkıyor ama dediğim gibi durum biraz sıkıntılı olunca duramadim bide çevremden 2 kişiden duydum böyle olupta hamile kalanı kafam ondan karıştı
Denk gelmiş olabilir tabii ki olacağı vardır... Hayırlısı olsun 💙

Back
X