- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Uzunkiprik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah lh testi yapılmaz saati varKızlar testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acabayoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım. Yardımcı olur musunuz?
Çifter çifter niye yapıyon onu anlamadımKızlar testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acabayoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım. Yardımcı olur musunuz?
Kuzu birşey sorcam iki tane yaptın bide yanında 27 den üç tane birinden iki tane değişik şekillerde yapmışsın nasıl yapıyon anlamadımKızlar testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acabayoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım. Yardımcı olur musunuz?
6 yazan test üç tane onu aynı günde üç tane mi yaptınKızlar testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acabayoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım. Yardımcı olur musunuz?
Ewt canım 6 yazan aynı gün farklı saatlerde 3 tane kasıklarım ağrıdıkça test yapmaya koşuyordum kaçırmak istemiyorum çünkü6 yazan test üç tane onu aynı günde üç tane mi yaptın
Kuzum şöyle söyleyim hergun bı tane yap ve idrara sıkışık yap baya sıkış ama kb ama kendni yormaktan başka birşey yaomazsin baktım da gördüm o kdr degsiik ki yaptın saat ne aralıklarda ne zaman yapıyon kaç la kaç arası oncesinde sıvı almiyon muEwt canım 6 yazan aynı gün farklı saatlerde 3 tane kasıklarım ağrıdıkça test yapmaya koşuyordum kaçırmak istemiyorum çünkü
Canım ovulasyon testlerini ikinci kez kullanışım az çok bilgi sahibi oldum kullandığım süre içerisinde 1 saat önceden sıvı alımını kesip yapıyorum. Daha önceleri günde 1 kez yapıyordum ilk defa bu ay günde 2-3 tane yaptım kasıklarım ağrıdıkça acaba yumurtlama mı oldu diye düşünüp yapıyordum ama artık günde 1 tane yapcam gerçekten de 1 günde bikaç kez yapınca kafam karışıyorKuzum şöyle söyleyim hergun bı tane yap ve idrara sıkışık yap baya sıkış ama kb ama kendni yormaktan başka birşey yaomazsin baktım da gördüm o kdr degsiik ki yaptın saat ne aralıklarda ne zaman yapıyon kaç la kaç arası oncesinde sıvı almiyon mu
Sen her gün 4 5 tane yaparsan emin ol varsada gözükmez bekletmeden yaptın için idrarı saat aralıkları çok önemli sen her kafana göre yaparsan olmaz 5gun önce varsa bile sen öyle yaptın için belkide kaçırdınKızlar testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte koyu çizgiyi gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acabayoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım. Yardımcı olur musunuz?
Bir saat değil en az 3saat sıvı almiyon onu diyim bide öğlen saatlerinde çok olur 3 5 arası bide akşam 20 00 ile 22 00 arasında bnde yapıyorum her dk değil ağrın olabilir kendini yıpratma çok kafan akah bulkah olurCanım ovulasyon testlerini ikinci kez kullanışım az çok bilgi sahibi oldum kullandığım süre içerisinde 1 saat önceden sıvı alımını kesip yapıyorum. Daha önceleri günde 1 kez yapıyordum ilk defa bu ay günde 2-3 tane yaptım kasıklarım ağrıdıkça acaba yumurtlama mı oldu diye düşünüp yapıyordum ama artık günde 1 tane yapcam gerçekten de 1 günde bikaç kez yapınca kafam karışıyor
Söylediklerinizden hiç bişey anlamadım ama ben normalde 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum o 2 saat içerisinde de hiç bişey tüketmiyorum çok sıkışırsam 2 saati dolduramadan 1 saat sonrasında yapıyorum dediğim gibi ilk defa kullanmıyorum bu testleri yumurtlama günümü kaçırmış olamam çünkü halen kasıklarım ağrıyor günde 10 kezde yapsan zaten yumurtlama olmuşsa kaçırma ihtimalin yok sadece çıkan çizgiler kafa karıştırıyor. Bu yüzden bende günde 1 kere yapcam daha önce 1 kez yapıyordum zaten ilk defa bu ay böyle olduBir saat değil en az 3saat sıvı almiyon onu diyim bide öğlen saatlerinde çok olur 3 5 arası bide akşam 20 00 ile 22 00 arasında bnde yapıyorum her dk değil ağrın olabilir kendini yıpratma çok kafan akah bulkah olur
Soyl söyleyim şimdi yaptın bı saat sıvı aldın ettin tejrar yaptın görmedin e hadi öğün yumutlama ise
O zaman kaçırmış Olcan birgün yapsan dedim gibi yaptıktan sonra çay iciyom Nescafe su yemek yiyom yani düşün tekrar yapsam yok diyecem belkide bugün yumutlama günü öyle yaptın için