• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

beril can

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
56
28
88
merhabalar benim derdim kıllarla.kücüklükten beri bacak kıllarımı jiletle aldım bir defa makineyle almaya calıstım ama nafile cok canım yandı ve kanadı bıraktım kıl köklerim cok kalın lazere gidemiyorum önerebileceginiz kıl köklerinin incelmesi icin bir şey var mı yardımcı olur musunuz

Reçineli agda, kıl kökünü zayıflatıyor, zamanla hem azaltır hem de kılı inceltir. Küçük parça halinde sürüp çekerseniz çok fazla acımaz... Ayak bileğinizden değil diz kapak kısmından başlayın aşağı doğru inin

İncelemesi için dişini sıkıp bir süre ağda yapmalısın. Acısını azaltmak için öncesinde buz uygulayabilirsin ama bacak ne kadar acıyabilir ki biraz hassassın sanırım

Senin canın hassas muhtemelen, kendin yapamazsın , kuaföre git, 5 dk dişini sıkıp ağda yaptır, ağda inceltir ancak kıl köklerini.
Yalnız kıl kökleri sertleşmişken lazer yaptırabilsen çok faydası olurdu, ağdadan sonra kıl kökleri inceltince lazer fayda etmiyor

Senin canın hassas muhtemelen, kendin yapamazsın , kuaföre git, 5 dk dişini sıkıp ağda yaptır, ağda inceltir ancak kıl köklerini.
Yalnız kıl kökleri sertleşmişken lazer yaptırabilsen çok faydası olurdu, ağdadan sonra kıl kökleri inceltince lazer fayda etmiyor
Evet çok acıyor lazer de acı olur mu Peki

Senin kıl köklerin kalınlaştıysa alex olur sana. ama lazerin etkili olabilmesi için hormonal bir rahatsızlığın olmaması gerekiyor. Yoksa boşuna uğraşmak olur. Daha yeni makineler var daha az acısız ve sıkıntısız onlarıda araştır istersen

Back
X