yardımm lutfennnnnn

suskunftm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
51
0
6
34
İstanbul
merabalar ben bugun bezmıalem vakıf nıversıtesıne gıttım 5+5 haftalık hamıleyım hiçbir sey sormadan etmeden dırek baska bı dktorun odasına catı muayenesıne gnderdıler.kapıda yıgınlaınsan kapıyı acık bulan dalıyor içeri.bende yaptırmak ıstemedımcıktım oradan.hemen çatı muayenesı yapmaları normal mı ve hıcbısekılde soru sormadan. birde ozel duygu hastanesını tavsıye ettıler oradakı ucretler hakkındabılgınız varmı arkadaşlar.

5 haftalikmi yoksa 35 mi yazacaktin arkadasim anlamadim. Cati muayenesi 37. Ve 38. Haftalarda yapiliyor normalde bazen 36. Haftada da yapabiliyorlar. 36. Haftandaysan 2 hafta daha bekleyebilirsin

5. haftada ne çatı muayenesi yahu? Yanlış yazdın sanırım. Normal ya da sezaryen olacağına karar verilmediyse 35. haftada yapılır.

canım 6. haftadaysan doktor bebeğin kalp atışlarını duymak için alttan dinlicektir. çatı muayenesi çok farklı. bence doktoruna güven boşuna böle bişi istemez uzman olan onlar.

canım ne çatısıymış daha dur bismillah 5+5sin .. kese bile zor gözükürçatı ne alakaymş . ki bide özel de nasıl oluobölebişi.sen doktor değiştr canm hangi şehirdesinki

çatı muayenesi farklı sana alttan ultrasonla bakacaklardır keseyi net görmek için bu haftalarda alttan bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…