• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm lütfenn....

leylifer6638

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
17
2
86
Arkadaslar ben normalde bugun adet olmam gerekiyodu ama 5 gun once adet oldum oda 2 gun surdu normalde 6 veya 7 gun surerdi . 10 gundur de acayip bel ve kasik agrim var. Goguslerim cok hassaslasti dokunamiyorum bile cok aciyor . Ama anlamadim adet oldum bu belirtiler bilmiyorum kafam cok karisik boyle bi durum yasayan var mi. Bugun kan verdim hcg 0.100 cikti.

Arkadaslar ben normalde bugun adet olmam gerekiyodu ama 5 gun once adet oldum oda 2 gun surdu normalde 6 veya 7 gun surerdi . 10 gundur de acayip bel ve kasik agrim var. Goguslerim cok hassaslasti dokunamiyorum bile cok aciyor . Ama anlamadim adet oldum bu belirtiler bilmiyorum kafam cok karisik boyle bi durum yasayan var mi. Bugun kan verdim hcg 0.100 cikti.
Demekki adet olmussun cnm bekle iki gun daha eger hala devam ederse agrilarin tekrar hcglerine baktir belki yerlesme asamasindadir o yuzden dusuk ckms olablr ins yukselir ins hamilesindir cnm

Bilmiyorum ki cnm yaa normal adet gibi olmadim hafif kahverengi leke seklinde geliyodu oda lavobaya gittigim zamanlar geliyodu .

Adet olmuşsunuz ama tam sökülmemiş sanırım. Yerleşme kanaması olsa idi kan testinde mutlaka çıkardı 5 gün olmuş.

Olabilir evet bende gecen ay senin gibi oldum iki bucuk gun falan surdu benim adetimde sonra bitti stresten de olabilir bence

Valla bilemedim ki bugun doktora gidicem bakalim ne diyecek normalde hep adet gecikmesinden sikayet eden bi insanim bu ay erken geldi ve cok kisa surdu onceden dusuk yaptigim icin cok korkuyorum o yuzden bu kadar kafama takiyorum galiba.

Back