yardimm kizlar!!! Bebegimin kalp atisi ve suyu...

kkbr

Bebisimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
106
2
96
Selam kizlar,

Ben 37+3 hamileyim.. Bugun doktor kontrolum vardi. benim yasadigim yerde gerekmedikce ultrason bakmiyolar. Bugun kucuk basit bi ultrason cihaziyla baktilar bebegime. Once kalp atislari yuksek dedi. Iki defa falan bakti ikiside yuksek cikti. Mutluluktan olabiliyo falan dedi. Sonra tekrar bakti normale dondu dedi. Ilk sorum boyle bisey var mi? Yani mutluluktan yukselebilir mi bebegimin kalp atislari??
Ikinci olarak suyu azalmis gorunuyo 3 gun sonra pazartesi tekrar gel normal ultrason bakalim dedi. Bende tedirgin oldum. Boyle bisey yasayan varmi?? pazartesiye kadar bebegime bisey olur mu?? cati muayenesi falanda yapmadi. Pazartesi acil dogum falan diyebilir mi? Tecrubesi olanlar varsa cevap verin lutfen....:18::18::18:

benim oğlumun kızıma göre yanlış hatırlamıyorsam ya 22 yada 24. haftadan beri suyu azdı ve kordonu boynuna dolalıydı.doğuma kadar da öyleydi.(su azalmadığı sürece sorun olmuyormuş.int.okuduğuma göre bebek oynarmış bi ayağına dolanırmış ,bi eline ,bi boynuna)
hamdolsun ikisi de sağlıklı doğdu.bol bol su tüket.su bebeğin hayatını tehlikeye sokacak kadar azalmazsa sorun yok diye biliyorum sen bol bol su tüket.günde 2-3 lt.ben suyu az diye duyduğumdan beri tükettim değişen bişey olmadı belki ama dengeyi korumuştuır diye düşünüyorum.

mutluluktan olur mu bilemiyorum ama anneden dolayı etkilendiğini biliyorum.mesela sen ağlarken etkilenmesi ,mutlu olurken mutlu olması gibi.

Son düzenleme:
benim meleğimin de kalp atışları bir çoğalıyor ,bir azalıyor.korkucak bişey yok şekerim.tekme attıktan sonra da artar.ve çatı muayenesi yaptırmalısın . böyle duraumlarda yarıyor.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin kizlar.. Umarim bi problem olmaz.
Melittacim cok sukur Allah bagislamis evlatlarini.. Insallah bende saglikla alirim kucagima yavrumu. Bol su icmeye calisiyorum insallah ise yarar. Belkide pazartesi ultrasonla baktiktan sonra doguma alirlar bilmiyorum... cunku akintimda fazlalasti sanirim ben su sizdiriyorum :))))

Bilimumcum burada cati muayenesi malesef cok gec yapiyorlar.. dediklerine gore banada haftaya yapacaklarmis. Bebisim mesaneye cok baski yapiyor bazen ciddi canim yaniyo bu sekilde rahim aciliyomudur bimiyorum ama dogum yakin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…