- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
- 48
- Konu Sahibi SerenityMamoru
-
Kilit cümle "eşim annesine kıyamıyor" cümlesi
Bi onun annesi anne zaten, gelinler ağaç kovuğundan çıkma çünkü.
Aynı apartmanda mısınız böyle zırt pırt geliyorlar?
Ailecek oturmaya meraklı olsam kendi ailemle otururdum deseydin. Ne yüzsüz insanlar var ya. Al bebeğini emzirme bahanesiyle geç odaya. Kusura bakmayın gece uyutmadı bebek uyuyacağız falan de.Aynı sokaktayız. Eşim evlendikten sonra anneci oldu çok aşırı.
Ayni dediginizi dedim. Benimde ailem var sonuçta. Ama ben agac kavugundan çıktım.
Aynı sokaktayız. Eşim evlendikten sonra anneci oldu çok aşırı.
Ayni dediginizi dedim. Benimde ailem var sonuçta. Ama ben agac kavugundan çıktım.
Ailecek oturmaya meraklı olsam kendi ailemle otururdum deseydin. Ne yüzsüz insanlar var ya. Al bebeğini emzirme bahanesiyle geç odaya. Kusura bakmayın gece uyutmadı bebek uyuyacağız falan de.
Gerçi bunlara o da kâr etmez anlattığına göre. Benimki bir umut işte.
Kocanın aklına gireceksin, onu hoşlandığı farklı aktivitelere yönelteceksin gerekirse öğreteceksin. Arkadaş çevreniz yok mu eşli vs.? Onlarla gidip gelebilirsiniz mesela.
Ayrıca yeni doğurduğun çocuğunuzu götürmelerine müsaade etmeyin artık herşeye he demeyin yani.
Bebeğini alıp götürürken sen napıyorsun peki öylece durup izliyor musun? Onlara soğuk davranma, eşine de ağzını açıp gözünü yumma zamanı gelmiş. Çok laftan anlamazsa al bebeğini de çek git ailene. Gerçekten sana huzurlu bi hayat yaşatmak istediği zaman gelip alsın seni. Yoksa da anasının dizinin dibinde otursun.
O değil de bebeği alıp gitmeleri de ne demek
Ben oğlumu istemeyince odadan çıkarmıyorum ve fırsatınıda onlara vermiyorum.
Siz bu şahıslara çok yüz vermişsiniz ondan bu rahatlık.
Onlar size geldiğinde yüzünüzü asın pek muhattap olmayın, belirli bir müddet sonra ellerini çekeceklerdir.
Ohoooo sen çok pasifsin ama. Benim bebeğimi, BENİM bak, alacak da evine götürecek ha?? Ağzının ortasını yırtıverir o koca bozuntusu u da evden kovarım. Bana muhtaç, benim minik süt kokulumun üzerinde hak iddia edecekler ha? 7 aylık oğlumu kv 5 kere falan anca görmüştür.içten içe onunla sarılıp uyumak falan istiyor, hatta birinde söyledi de, daha 3 aylık falandı o zaman. Direkt hayır dedim, daha ben sarılıp yatmamışım oğluma, kimse yatamaz, Allah göstermesn ya bir şey olsa dedim, daha da bir iey demedi, diyemedi. Ha ama Allah var, benim kv fena değildir, rahatsız etmek istemez, sınırlarını bilir. Ama bilmeyene de öğretmek lazım.
Yani bir cinnet her şeyi çözer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?