• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm hamileliğim bir şey mi oldu

dolubosben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
12
0
1
28
9+4 hamileyim hamileliğin en başından beri çok yoğun mide bulantım vardı ama dün sabah bir anda bıçak gibi kesildi dün ve bugün hiç mide bulantım yok ve koku hassasiyetim bitti bir anda bu şekilde kesilmesi beni korkuttu yoksa bebeğimin kalbi mi durdu artık görünce bile tiksindiğim şeyleri yemeye başladım böyle olan var mı başka?

Cidden niye böyle bı kanı var anlamıyorum iki kere düşük yaptım biri 9.haftada biri 14.te ikisinde de kürtaj olana kadar mide bulanti hassasiyet devam etti hiç kesilmedi, yani gebelikte kesilir başlar çoğalır bunlar normal hemen olumsuz düşünmenin anlamı yok, inşallah da birşey olmaz yani olumsuz düşünme.

Cidden niye böyle bı kanı var anlamıyorum iki kere düşük yaptım biri 9.haftada biri 14.te ikisinde de kürtaj olana kadar mide bulanti hassasiyet devam etti hiç kesilmedi, yani gebelikte kesilir başlar çoğalır bunlar normal hemen olumsuz düşünmenin anlamı yok, inşallah da birşey olmaz yani olumsuz düşünme.
Amin inaşiah iki gündür çok bunaldım ve daraldım çok üzüldüm yarın gidip doktoruma sorucam

Back