yardımm... Elektrikli mutfak aletleri...

bunu bende çok beğendim,gerçekten çok şık
ama böyle şeyler genelde mayıs ayında,anneler günü indirimine giriyor
ben yıllardır saç düzleştirici,epilatör,ekmek kızartma makinası falan
neyi kestirdiysem gözüme mayıs indiriminden alıyorum...
bunlar bana kısmet olmadı canım başka aldım bunların ikisi essede 200 liraydı almayı çok istedim ama kardeşim benden önce davranıp başka aldı:KK51:

Ben delonghi' nin ekmek kızartma makinesi ve kettle aldım, blender setim ise braunun, ekmek kızartma mak ve kettle' da vintage serisi olması cezbetti, ama blender setini buradan aldığım bilgiler sayesinde işlevsel olduğundan dolayı braundan tercih ettim.

İçine hangisi siniyorsa onu almalısın tatlım..:KK51:

Son düzenleme:
Ben deloghi' nin ekmek kızartma makinesi ve kettle aldım, blender setim ise braunun, ekmek kızartma mak ve kettle' da vintage serisi olması cezbetti, ama blender setini buradan aldığım bilgiler sayesinde işlevsel olduğundan dolayı braundan tercih ettim.

İçine hangisi siniyorsa onu almalısın tatlım..:KK51:
Morphy Richards markasını tercih ettim bende canım elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi ve kettle aldım sırada blendr seti saç kurutma makinesi ve ütü var al all bitmiyor
inşallah memnun kalırız aldıklarımızdan:KK39:

Morphy Richards markasını tercih ettim bende canım elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi ve kettle aldım sırada blendr seti saç kurutma makinesi ve ütü var al all bitmiyor
inşallah memnun kalırız aldıklarımızdan:KK39:

Ben tost makinesi almayacağım galiba, çünkü hiç sevmiyorum.. Nişanlım da sevmiyorsan alma, tek ben mi yiyeceğim dedi. :KK59:

Ütümü almıştım, sırada benim de elektirikli süpürge, saç kurutma mak, düzleştirici, maşa, epilatör var. Onları da büyük elektronik mağazaların indirimlerini kovalayarak yakalamak istiyorum, zira sadece bunlarla da bitmiyorlar, daha başka şeyler de var.. :KK14:

Allah hepimizin yardımcısı olsun ama çeyiz serüveni mutluluğu olduğu kadar aynı zamanda da zor bir serüven, al al bitmiyor dediğin gibi..:KK75:

Back