- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
-
Kızlar merhaba...
Bu çeyiz işleri tahmin ettiğimden daha zor çıktı....
Elime 700 tl gibi bir para geçti
Bu parayla ıvır zıvır almak yerine elektrikli mutfak aletlerini almaya karar verdim...(kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi blendr seti)
Ama aynı marka ve aynı seri olmasını istiyorum bu duruma takıntılı hale geldim...
İnternette gözüme ilk çarpan Beko Black Serisi oldu
bana bunun gibi marka ve seri önerebilir misiniz
Lütfennnnn
Kendi aldıgım grubu önerebilirim canımm zmanında ck arastırarak almstm kullanan herkezde ck memnun...
Eki Görüntüle 1212722
Eki Görüntüle 1212723
Eki Görüntüle 1212724
Eki Görüntüle 1212725
Eki Görüntüle 1212726
Eki Görüntüle 1212727
Eki Görüntüle 1212728
Eki Görüntüle 1212731
Eki Görüntüle 1212732
güle güle kullan canım
elektrilikli aletler konusunda hiç bilgim yok yok neye dikkat etmem lazım bilmiyorum...
Sitesinden de inceleyebilirsin zaten 3-5 hepsinin özellikleri birbirine benziyor renk tasarım olarak ne seçmek istediğin sana kalmış canm
zaten herşeyinden önce rengiyle tasarımına takıldım:26:
aslında ilk renkli istiyorumdum sonra bi kaç arkadaşım sıkılırsın dedi
bende ilk bunu gözüme kestirdimEki Görüntüle 1213075
yani bu tarz herşey aynı renk aynı model olsun istiyorum takıntım buna:44:
mutfagın belli mi canım ne renk olcagı falan
valla canım beyaz ve gri düşünüyoruz önce country tarzı olsun diyodum artık modern bi mutfak istiyorum ankastre set filan:26:
Kızlar merhaba...
Bu çeyiz işleri tahmin ettiğimden daha zor çıktı....
Elime 700 tl gibi bir para geçti
Bu parayla ıvır zıvır almak yerine elektrikli mutfak aletlerini almaya karar verdim...(kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi blendr seti)
Ama aynı marka ve aynı seri olmasını istiyorum bu duruma takıntılı hale geldim...
İnternette gözüme ilk çarpan Beko Black Serisi oldu
bana bunun gibi marka ve seri önerebilir misiniz
Lütfennnnn
Canım ne zaman evlilik eğer 6 aydan fazlaysa alma bence garanti süreleri doluyor aynen benimde senin gibi elime bir miktar para geçti dedim evlilik tarihi bile belli değil vazgeçtim ama sen bilirsin eğer alayım dersen ben kendi evimde beko kullanıyorum memnunum bosch siyah seride var oda çok güzel :)
ekim kasım gibi anca alabilirim canım düğünüde Allah nasip ederse temmuz gibi düşünüyorum
neye dikkat etmem özen göstermek gerek bilmiyorum ki görüntülerine takılıyorum fazlasıylaEki Görüntüle 1213255 bak bunu çok begendim mesela
Sen al o zaman ben daha bekleyim benim var daha buda güzel hangi marka canım ?
De’longhi Brillante canım markası 2 yıl garantili
Bu markayı hiç duymadım canım bilmiyorum ama görünüşü güzel :)
görünüşü cezbediyor benide ese magzalarında satılıyor canım
Bir kere alınıyor canım bunlar uzun sürede kullanıyorsun hangisi içine daha çok siniyorsa onu al sen kullanıcaksın ama benim gibi kararsızsan işin var :))
bunu bende çok beğendim,gerçekten çok şıkekim kasım gibi anca alabilirim canım düğünüde Allah nasip ederse temmuz gibi düşünüyorum
neye dikkat etmem özen göstermek gerek bilmiyorum ki görüntülerine takılıyorum fazlasıylaEki Görüntüle 1213255 bak bunu çok begendim mesela
ekim kasım gibi anca alabilirim canım düğünüde Allah nasip ederse temmuz gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?