yardımm... Elektrikli mutfak aletleri...

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Kızlar merhaba...
Bu çeyiz işleri tahmin ettiğimden daha zor çıktı....
Elime 700 tl gibi bir para geçti
Bu parayla ıvır zıvır almak yerine elektrikli mutfak aletlerini almaya karar verdim...(kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi blendr seti)
Ama aynı marka ve aynı seri olmasını istiyorum bu duruma takıntılı hale geldim...
İnternette gözüme ilk çarpan Beko Black Serisi oldu
bana bunun gibi marka ve seri önerebilir misiniz
Lütfennnnn:3::3:

Kızlar merhaba...
Bu parayla ıvır zıvır almak yerine elektrikli mutfak aletlerini almaya karar verdim...(kettle tost makinesi ekmek kızartma makinesi blendr seti)
Ama aynı marka ve aynı seri olmasını istiyorum bu duruma takıntılı hale geldim...

Kendi aldıgım grubu önerebilirim canımm zmanında ck arastırarak almstm kullanan herkezde ck memnun...
$77.JPG
$78.JPG
$76.JPG
$73.JPG
$72.JPG
$70.JPG
$71.JPG
Eki Görüntüle 1212731
$[img][5][2][2000x2743].jpg

Son düzenleme:

güle güle kullan canım
elektrilikli aletler konusunda hiç bilgim yok yok neye dikkat etmem lazım bilmiyorum...:50:

güle güle kullan canım
elektrilikli aletler konusunda hiç bilgim yok yok neye dikkat etmem lazım bilmiyorum...:50:

Sitesinden de inceleyebilirsin zaten 3-5 hepsinin özellikleri birbirine benziyor renk tasarım olarak ne seçmek istediğin sana kalmış canm

valla canım beyaz ve gri düşünüyoruz önce country tarzı olsun diyodum artık modern bi mutfak istiyorum ankastre set filan:26:

anladım canım yanı sıyah zor bı renk bence o yuzden sordum bellımı renk dıye bızım evımız kıra olcagı ıcın ben beyaz aldım herseye uysun dıye

Kızlar merhaba...

Canım ne zaman evlilik eğer 6 aydan fazlaysa alma bence garanti süreleri doluyor aynen benimde senin gibi elime bir miktar para geçti dedim evlilik tarihi bile belli değil vazgeçtim ama sen bilirsin eğer alayım dersen ben kendi evimde beko kullanıyorum memnunum bosch siyah seride var oda çok güzel :)

Canım ne zaman evlilik eğer 6 aydan fazlaysa alma bence garanti süreleri doluyor aynen benimde senin gibi elime bir miktar para geçti dedim evlilik tarihi bile belli değil vazgeçtim ama sen bilirsin eğer alayım dersen ben kendi evimde beko kullanıyorum memnunum bosch siyah seride var oda çok güzel :)

ekim kasım gibi anca alabilirim canım düğünüde Allah nasip ederse temmuz gibi düşünüyorum
neye dikkat etmem özen göstermek gerek bilmiyorum ki görüntülerine takılıyorum fazlasıyla $stil-sahibi-kahvaltilar-icin-delonghi-brillante2.jpg bak bunu çok begendim mesela:1:

ekim kasım gibi anca alabilirim canım düğünüde Allah nasip ederse temmuz gibi düşünüyorum
neye dikkat etmem özen göstermek gerek bilmiyorum ki görüntülerine takılıyorum fazlasıylaEki Görüntüle 1213255 bak bunu çok begendim mesela:KK1:
bunu bende çok beğendim,gerçekten çok şık
ama böyle şeyler genelde mayıs ayında,anneler günü indirimine giriyor
ben yıllardır saç düzleştirici,epilatör,ekmek kızartma makinası falan
neyi kestirdiysem gözüme mayıs indiriminden alıyorum...

Back