Yardimm 55kg vermem lazim

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
38
Selam arkadaslar, su son 3 Yil icinde cok kötü günler gecirdim sikintidan yiyip yiyip sistim diyebilirim... Simdi aldigim kilolari geri vermek istiyorum ancak hicte kolay degil cünki vermek istedigim kilolarin miktari 55kg! Dolayisiyla bana SIKI ve uzun süre dayanilabilecek bir diet gerekli. Benim icin en zor olani diete baslamak.

Sizden birkac ipucu püf noktasi ve memnun oldugunuz dietleri bekliyorum arkadaslar. Elbette az yiyip spor yapmak en dogrusu bunlarida uygulamak istiyorum zaten ancak mesela insani tok tutan veya metabolizmayi hizlandiracak birkac püf noktalarina ihtiyacim var.

Malum isim zor. Simdiden tesekkürler.

ben 80 kiloda bir kis icinde 59 kiloya dustum,ama tamamen kendi irademle,,cok az yedim ve cok cok cok spor yaptim evde fitnes aletim var,,,,kararli olmak yetiyo kilolarin gitmesi icin,,,,,,,,
ama senin cok fazla oldugu icin bence bi diyetisyene gitsen daha iyi olur gibime geliyo,,,
basarilar dilerim sana kararli ve inati ol,inan bi cirpida gidiyo hepsi,gozunde buyuttugun kadar zor olmuyo ciddenyerimseniben

Evet cok biliyorum ama ayda 5 kg atsam bana yeterde artar bile 1 sene icinde atmis olurum. Pek diyetisyene gitmek istemiyorum arkadasim ya nasilsa hersey benim kafamda bitiyor cünki öyle seyleri cok denedim bana kendi irademden baska birsey yardimi olacagini sanmiyorum.

doktor+diyetisyenden başka bir önerim olamaz. durum ciddi. burada kafana göre diyet yapacaksın
sağlığından olup fazlasıyla geri alacaksın.

görünüşe göre sağlık sorunun var ve doktora gidip bilinçlenmen gerek!!!

bunun farkinda olman bile guzel,,,,,,,,,,ben diyet yaparken anladimki,ne ilaca nede diyetisyene hic gerek yok,iradeni kullan yetiyo,,,,,zahmetsiz guzellik olmuo maalesefyerimseniben

tabıkı bı doktor kontrolunden gecsen fiyi olur ama oncelıkle kendını az ve sık yemeye, hepımızın cok sevdıgı abur cuburlar( cıkolata, cıps, tatlılar, dondurmalar) bunları yememeye allıstırman gerek .ısın en zor kısmı bu. ben cok zorlanmıstım bunları bırakarak bıle bı kac kılo verecegıne emın olabılırsın :) beyaz ekmek yok kepek ekmek ama onu da abartmamak sartıyla. bır sure sonra onu da aramazsın benım hıc yemedıgım bıle oluyor. kım demıs ekmek olmadan doyulmaz dıye.. bazı bıtkı caylarının metabolızmayı hızlandırdıgı soylenıyo. cogunluk 5i 1 yerde cayı ıcıyo tarıfını bulabılırsın sıtede. ben yesılcay ıcıyorum sadece. hareket etmeden olmuyo hiç bısey yapamıyosan oldgn yerde zıpla dans et evı dagıt dagıt topla yuru ip atla ama hareket halınde ol. kesınlıkle ama kesınlıkle 2 lıtreden az su ıcme bence bu cok onemlı ben cok faydasını gordum cunku. ben 2-3 gunde 1-2 bardak su ıcen bı ınsandım. artık hergun en az 2 lt ıcıyorum. olmayan 1-2 ay once gıyemedıgım kıyafetlerım bıle bol gelmeye basladı... en onemlısı dıyette oldugunu dusunme saglıklı beslenmeyı ogren yedıgın seylerın kalorısıyle yaktıgın/yakabılecegın kalorıyı dusun ve ona gore beslen. püsküüt ün hazırladıgı once hüplet sonra güplet bolumunu okumanı sıddetle tavsıye ederım benım baya ıstahımı kestı... :)

Sagol canim. Yanliz bu önce hüplet sonra güplet bölümü nerde? Ilgimi cekti vallah.

ben önce bi dr gitmeni önerirrim vermek istediğin kilo normal bi bayanın kılosu kadar...kulaktan dolma şeylerle cok zor olur...

Merhabalar, uzun bir süreç için hazırlık yapıyorsunuz anladığım kadarıyla ama sizin düşündüğünüz gibi tek liste ile bu işi en fazla 3 hafta götürebilirsiniz sonrası pişmanlık ve aynı yollarda git gel fakat verdiğim linkteki başlıkları inceler bir guruba katılırsanız çok daha kolay atlatırsınız bu süreci, bende 107 kilodan 72,5 kiloya düşdüm en son şu andada 3 aşağı 5 yukarı gidip geliyorum inanın zor değil istemeniz yetiyor, bu başlık altında istediğiniz yardıma ulaşamazsınız linki inceleyin lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

sakın sakın sakın ama kesinlikle sakın diyetısyensız zayıflama,96 dan 63 düştüm,eskiden hep kendi başıma yapardım,al-ver-al ver- gel-git gibi,sağlımğımdan oldum,piskolojımden oldum,fakat diyetısyenle zayıfladım bır daha almadım,sağlığım geri geldi,iyi bir diyetıyene git,eğer senı aç bırakıyorsa,haşla yağsız tussuz diyorsa bilki şarlatandır..

sen kafana koymuşsun zaten kafana göre diyet yapmayı. ne desek boş. boşa çaba harcayacaksın kendi kendine bunu bil, bir insan 55 kg aldıysa bu hastalığı işaret eder. doktora git ve tedaviyi kabul et.

canim yasadigin seyleri eski konularindan biliyorum ama benim sana diyecegim bir diyetisyene gitmen olacak neden mi?benim ablam 19 yasindaydi ve 95 kiloydu hep kilosunu sakladi kendi basina yapamadi ve diyetisyene gitti biz o zamana kadar kac kilo oldugunu bilmiyorduk sisman duruyordu ama boyuda 1.76 oldugundan yinede kaldiriyordu..sonra basladi diyete ve cok güzel kilo verdi, kisiye göre diyet listesi bu durumda cok önemli cünkü düsünsene o kadar kilo var ortada ve sen diyorsunki ayda 5 kilo versem yeter ,ben 6 temmuzda diyete basladim simdiye kadar 8.5 kilo verdim ama spor yapmama ragmen kimi hafta hic kilo vermedim bu bende moral bozukluguna yol acti mesela senin kilon vermen durunca doktor onu degistirir degisik secenekler sunar benim imkanim olsaydi ben giderdim,yer acisindan gidemiyorum..
ama suna inaniyorum insan isterse gercekten basarabilir ben buraya geldigimde(avusturya)56 kiloydum ve 6 sene icerisinde aldim aldim aldim en son 80 olmustum ve dur dedim kendi kendime nere gidiyosun yasin kac basin kac su halin ne dedim kendi kendime,arkadaslarim mesela masallah zayif insanlar bu halde düsünsene beni,ve 6 temmuzda basladim ama hic bozmadim önceden cok gec kalkioyrdum 12 de filan kahvalti yapiyordum bide aksam yemegi o kadar benimki yanlis beslenmeden kaynakliydi..simdi 8-9da en gec 10da kahvalti ediyorum her ögün arasina meyve koyuyorum ögünler arasi 4 saat sadece kahvaltida bir dilim kepek ekmek yiyorum onun disinda ekmek yemiyorum,öglenleri karbonhidrat iceren seyler yiyorum mesela öglen ya bir yagsiz,kasarli yine kepek ekmegindn yaptigim tost,ya bir kase corba, yada 60 gr yada kafama göre 3 köfte kadar et yiyorum.tavuk,balik,köfte gibi..aksamda muhahkak sebze yemegi yiyorum..mesela evde neler piser neler piserde ben yinede kendime ayri yapiyorum genelde ispanak konservede var onu hemen yagsiz kavuruyorum biraz tuz atiyorum sonra yogurtla yiyorum...tabi 2 litre yada üzeri suyu atlamiyorum ve tabi en önemlisi spor önceleri 7 km yürüyordum simdi walk at home indirdim onlari yapiyorum ayni seye denk geliyor..mesela kendine göre ayarlayabilirsin bisyler..bende ablamin diyet listesi duruyor diyetsinin verdigi ama ben onu yapmiyorum kendi kafama göre ayarladim birseyler..
ayyy cok yazdim belki diyetisne gitmezsen bu yazdigim bi fikir verebilir
ayrica ablamin listesinden baktigim kadariyla yatmadan bir bardak süt yada yogurt yaziyor istersen eklersin kendien kolay gelsin canim yeter ki iste pes etmeden olur hersey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…