- 3 Ekim 2007
- 196
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi Antepligelin
ben 80 kiloda bir kis icinde 59 kiloya dustum,ama tamamen kendi irademle,,cok az yedim ve cok cok cok spor yaptim evde fitnes aletim var,,,,kararli olmak yetiyo kilolarin gitmesi icin,,,,,,,,
ama senin cok fazla oldugu icin bence bi diyetisyene gitsen daha iyi olur gibime geliyo,,,
basarilar dilerim sana kararli ve inati ol,inan bi cirpida gidiyo hepsi,gozunde buyuttugun kadar zor olmuyo ciddenyerimseniben
Evet cok biliyorum ama ayda 5 kg atsam bana yeterde artar bile 1 sene icinde atmis olurum. Pek diyetisyene gitmek istemiyorum arkadasim ya nasilsa hersey benim kafamda bitiyor cünki öyle seyleri cok denedim bana kendi irademden baska birsey yardimi olacagini sanmiyorum.
Selam arkadaslar, su son 3 Yil icinde cok kötü günler gecirdim sikintidan yiyip yiyip sistim diyebilirim... Simdi aldigim kilolari geri vermek istiyorum ancak hicte kolay degil cünki vermek istedigim kilolarin miktari 55kg! Dolayisiyla bana SIKI ve uzun süre dayanilabilecek bir diet gerekli. Benim icin en zor olani diete baslamak.
Sizden birkac ipucu püf noktasi ve memnun oldugunuz dietleri bekliyorum arkadaslar. Elbette az yiyip spor yapmak en dogrusu bunlarida uygulamak istiyorum zaten ancak mesela insani tok tutan veya metabolizmayi hizlandiracak birkac püf noktalarina ihtiyacim var.
Malum isim zor. Simdiden tesekkürler.
tabıkı bı doktor kontrolunden gecsen fiyi olur ama oncelıkle kendını az ve sık yemeye, hepımızın cok sevdıgı abur cuburlar( cıkolata, cıps, tatlılar, dondurmalar) bunları yememeye allıstırman gerek .ısın en zor kısmı bu. ben cok zorlanmıstım bunları bırakarak bıle bı kac kılo verecegıne emın olabılırsın :) beyaz ekmek yok kepek ekmek ama onu da abartmamak sartıyla. bır sure sonra onu da aramazsın benım hıc yemedıgım bıle oluyor. kım demıs ekmek olmadan doyulmaz dıye.. bazı bıtkı caylarının metabolızmayı hızlandırdıgı soylenıyo. cogunluk 5i 1 yerde cayı ıcıyo tarıfını bulabılırsın sıtede. ben yesılcay ıcıyorum sadece. hareket etmeden olmuyo hiç bısey yapamıyosan oldgn yerde zıpla dans et evı dagıt dagıt topla yuru ip atla ama hareket halınde ol. kesınlıkle ama kesınlıkle 2 lıtreden az su ıcme bence bu cok onemlı ben cok faydasını gordum cunku. ben 2-3 gunde 1-2 bardak su ıcen bı ınsandım. artık hergun en az 2 lt ıcıyorum. olmayan 1-2 ay once gıyemedıgım kıyafetlerım bıle bol gelmeye basladı... en onemlısı dıyette oldugunu dusunme saglıklı beslenmeyı ogren yedıgın seylerın kalorısıyle yaktıgın/yakabılecegın kalorıyı dusun ve ona gore beslen. püsküüt ün hazırladıgı once hüplet sonra güplet bolumunu okumanı sıddetle tavsıye ederım benım baya ıstahımı kestı... :)
Selam arkadaslar, su son 3 Yil icinde cok kötü günler gecirdim sikintidan yiyip yiyip sistim diyebilirim... Simdi aldigim kilolari geri vermek istiyorum ancak hicte kolay degil cünki vermek istedigim kilolarin miktari 55kg! Dolayisiyla bana SIKI ve uzun süre dayanilabilecek bir diet gerekli. Benim icin en zor olani diete baslamak.
Sizden birkac ipucu püf noktasi ve memnun oldugunuz dietleri bekliyorum arkadaslar. Elbette az yiyip spor yapmak en dogrusu bunlarida uygulamak istiyorum zaten ancak mesela insani tok tutan veya metabolizmayi hizlandiracak birkac püf noktalarina ihtiyacim var.
Malum isim zor. Simdiden tesekkürler.