ben burdaki komşumun çocukları için kıyafet yardımı istemiştim bir arkadaşımız yardım etti sağolsun siz eğer kıyafet yardımında bulunacaksanız komşumun pek ihtiyacı kalmadı ama memlekette yardıma ihtiyacı olan aileler tanıyorumbişey dicem. yardım isteyenlerin konularını okuyorum altında mesaja kapalı diyor. e biz nasıl öğrenicez adreslerini hiç anlamadım
bişey dicem. yardım isteyenlerin konularını okuyorum altında mesaja kapalı diyor. e biz nasıl öğrenicez adreslerini hiç anlamadım
evetözelden yazın o kişilere
Yok insanlar çevresindekilere yardımlaşması bakımından sadakanın faydalarından yoksa burda direk parasal yardımda bulunma ya da istemesi çok saçma olur..Lütfen bireysel yardım taleplerinde bulunmayınız, yasaktır.
beğeniler için teşekkürler...Olan olmayana elinden geleni yaparsa gerçekten de insanlığın vicdanının ayakta kalması olacaktır. Kimi insan burnunun ucundakini bile görmez hale geldi kimi insanlar da olmasa da elinden geleni yapmaya çalışıyor bu sadece maddi olarak algılamamak lazım arkadaşlar bazı insanlar birbirlerinin yüzüne bile bakmaktan ALLAH'IN selamını vermekten yoksun mesela benim komşularım gibi :) Selam veriyorum da almayan bile çıkıyor içinden küçük dağları ben yarattım havasında. İnsanlar birbirini sevmek zorunda değil ama saygı şefkat Güleryüz de bir sadaka bir insana yakışacak hareketlerdir ama git gide insanlar soğuk buz kalıbı gibi oluyor ve ben her geçen gün de insanlardan soğuduğu düşünüyorum...Yardımlaşarak bir hasta ziyareti bir çocuğa küçük bir tebessüm bir saç okşaması bazen bir güzel bakış eşimize bir hoş geldin demek küçük şeylerden de mutlu olabiliriz yardımlaşabiliriz biz insanlığımızdan uzaklaşmayalım yoksa yaş geçtikçe ve kalbimize bu sıcaklığı sokmadan zaman geçerse suratsız birer yaşlı olarak yaşlanmış oluruz ve kapımızı çalan hatrımızı soran bir el uzatan olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?