Yardımlarınızı bekliyorum

Gossipgossip

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
173
29
323
Merhaba kızlar ben sureklı takip ediyordum ama en sonunda üye oldum agustos da dügünüm var 13 kilo vermem lazım şimdiye kadar herşeyi denedim biber hapı, yag yakcı kapsul, yesl cay, 9lu form, shake... Ama kilo vermem cok yavaş spor salonuna gdyorum ekmek yemiyorum ama hala aynı 3 ayda 3 kilo werebldm :-( bna yardım edin neler yapmalym

Merhaba... Keşke o bahsettiklerini kullanmasaydın. Metabolizma ile oynanan oyun en tehlikeli oyundur. Öncelikle tavsiyem bir dahiliye uzmanına gidip biyokimya testlerini yaptırman yönünde olacak. Kan şekerin, insülin direncin, kan yağların kontrol edildikten sonra; insülin direncin yoksa sağlıklı ve dengeli bir program seçip, sporuna devam edebilirsin. Ancak insülin direncin varsa bir profesyonelden yardım almanı şiddetle tavsiye ederim.

Bu kiloları 1 ayda almadığımız için verirken de sabırlı olmamız gerekiyor Seni anlıyorum, incecik hoş bir gelin olmak istiyorsun. Bence zamanın var bu hızla bile 4-5 kilo verip gelinliğinin içinde kuğu gibi süzülebilirsin.. Spor yaptığın için sıkılaşacak ve daha fazla kilo kaybetmiş gibi görüneceksin. Önce sağlığını düşünmelisin. İlaçtan, kapsülden ve çaylardan medet ummadan sağlığını koruyarak fazlalıklarından kurtulabileceğinden eminim.

Uyguladığın diyeti, bir gün içinde neler yediğini yazar mısın lütfen??

canım diyetisyene de gittim ama malesef biri beni zorlayınca yapasım gelmiyo insülin direncimde kan şekerimde falan sorun yok tek sorun metabolizmam olması gerekenin çok altında o yüzden sorun yaşıyorum. evet kullandığım ilaçların hep zararı oldu zayıflatıyo ama karaciğer sorunlarına yol açıyo şuan günlük olarak ekmek yemiyorum öğün atlıyorum malesef az yemeye özen gösteriyorum o kadar

Buna zorlamak değil de doğru yolu göstermeye çalışmak olarak bakabiliriz. Metabolizmanın çok yavaş olduğunu düşünmüyorum. Doğru besinleri bir araya getiremiyor olabilirsin. Bunu öğrenebilmek için de yardım almaya gönüllü olman lazım. Bir listeye bağlı olmadan bunu yapabilmemiz için çok ciddi araştırma yapmamız ve besin içeriklerini öğrenebilmemiz gerekir ki, beslenme uzmanları bunu 4 yıllık bir eğitimde anca öğreniyorlar. Bir grubumuz var, Mevsimlerden Roma bloğunu hazırlayan Doktor Mehtap Hanım' ın verdiği listelere uygun beslenerek kilo veren arkadaşlarımız var. İstersen bir göz at. Gruba bildirimde bulunmadan da takip eder, sorularını sorabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...588123-mevsimlerden-roma-nin-diyet-grubu.html

Hatta orijinal sitenin adresi:
mevsimlerden Roma...

Bu sitede 1000 kişi birlikte diyet uyguluyor. Aldıkları sonuçları paylaşmaya başlayanlar oldu. Başarı hikayelerini okuyarak fikir edinebilirsin.

Burada olduğuna göre karar vermişsin demektir. Sen de başaracaksın Kararlılıkla üzerine gideceğinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…