• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Arkadaşlar ben gelinliğimin altına renkli ayakkabı giymek istiyorum.Renk olarak fuşya istiyorum ama model olarak pek bi araştırmam flan yok bulamıyorum.şöyle bişey buldum forumda ama çok mu sade diye düşünüyorum yani taşlı veya aksesuarlı flan değil o açıdan.

Eki Görüntüle 327429

Gelinliğim de bu olcak nasıl olur sizce

$ivankamarie.jpg

Bir de eğer olmaz:45: flan derseniz varsa önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben gelinliğimin altına renkli ayakkabı giymek istiyorum.Renk olarak fuşya istiyorum ama model olarak pek bi araştırmam flan yok bulamıyorum.şöyle bişey buldum forumda ama çok mu sade diye düşünüyorum yani taşlı veya aksesuarlı flan değil o açıdan.

Eki Görüntüle 327429

Eki Görüntüle 327430

Bir de eğer olmaz:45: flan derseniz varsa önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

ben cok begendim,bayıldım doğrusu.bence fuşya renginden vazgeçme.benimde kızımın hazıranda düğünü var.bende kendisini fuşya renginde ikna etmeye çalışıyorum.cok fazla secenek göremedim bu renkte.umarım herşey gönlünce olur tatlım :)

evet benımde aklımda olsan ayakkabı bu canım sanırım ben koymsutum forumada..
söyle düşünüyorum ben ayakkabıda detay sadece taşlı olursa hos olabılı kı eger gelınlıkte taş detayları varsa..ama eğer gelinliin dantel,tül sade bi modelse kesınlıkle bu ayakkabıyı tercıh etmelısın...taşlı bı ayakkabı cok uyumsuz olcaktır...

simdiki aklim olsaydi bende gelinligimin altina renkli bir ayakkabi giyerdim ah nerde o kafam:43:

Eki Görüntüle 327429

Eki Görüntüle 327430

bende bu modeli beğendim ama kırmızı olsa daha hoş benim zamanımda böle şeyler yokdu ah ah şimdi ne güzel bende kesinlikle kırmızı ayakkabı ve çanta kullanırdım vede kırmızı kurdela kemerle vede kırmızı gelin çiçeğiyle uyumlu olurdu gelin açısından eğer isdersen kırmızı modellerede bak derim bir kaç örnek koyayım aslında çeşit çokkk

$kirmizi-gelin-el-cicegi.jpg $BAYAN-ABIYE-KIRMIZI-EL-CANTASI__41724658_0.jpg $gelin_ayakkabilari_kirmizi.jpg $Kirmizi_Gul_Modelli_Gelin_Ayakkabisi.jpg $kirmizi-ayakkabi-modelleri.jpg

bende bu modeli beğendim ama kırmızı olsa daha hoş benim zamanımda böle şeyler yokdu ah ah şimdi ne güzel bende kesinlikle kırmızı ayakkabı ve çanta kullanırdım vede kırmızı kurdela kemerle vede kırmızı gelin çiçeğiyle uyumlu olurdu gelin açısından eğer isdersen kırmızı modellerede bak derim bir kaç örnek koyayım aslında çeşit çokkk

Eki Görüntüle 349100 Eki Görüntüle 349092 Eki Görüntüle 349093 Eki Görüntüle 349094 Eki Görüntüle 349095

teşekkür ederim canım bende kırmızıda karar kıldım fuşya çiçek bulamadım çünkü mecburen kendim yapcam inşallah becerebilirim :1: gelinliğim hazır yarın gidip alcam resimlerini koyarım inşallah :16:

teşekkür ederim canım bende kırmızıda karar kıldım fuşya çiçek bulamadım çünkü mecburen kendim yapcam inşallah becerebilirim :1: gelinliğim hazır yarın gidip alcam resimlerini koyarım inşallah :16:

bencede kırmızı fuşyadan daha güzel çokkk memnun oldum fikrimi beğendiğin için:54: sabırsızlıkla beklicem resimleri eklersin gerçekden kırmızıyı gelinliğe çokkk yakışdırıyorum tek geçerim:16::16::16:

Fuşya daha iyi olur :)
Gelinlik mükemmel bu arada kolay kolay beğenmem ama bunu beğendim :1:

Eğer fotoğraf çekimi yapacaksanız daha zarif modellere bakmalısınız.

Kesinlikle fuşya diyenlerdenim.

Burada paylaşılan fotoğraftaki örnekler güzel mesela.

Çok yakışacağına eminim..

İnşaallah çok çok mutlu olursunuz. :16:

............

Belki bazı insanlar kızacak bana ama bele bağlanan kırmızı kemer yerine fuşya renk takarsanız çok güzel olur..

Sanki hediye paketi veriyorlar..

Anlamı berbat olan klasikleşen bu durumdan kurtarsın yeni evlenenler, çocuklarımızı. :)

YA DA aslında adet olan ama yapılmayan; erkekte koluna taksın kırmızı kurdele..
Yoksa ikiside takmasın, ya da renkler değişsin en azından, erkek kardeş mahrum edilmez kuşak bağlamaktan.

Uff aman ne karışık kafam bugun benim.. :1:

Son düzenleme:
bende fuşya diyenlerdenim eylülde kısmetse benimde düğünüm olucak bende fuşya istiyorum :31::32:

Back