yok tatlım benim adanın yer yemez kabarıklıklar başlıyordu ve genelde yüzünde oluyordu eğer ısrarla bikaç gün yedirirsem vücudunda çıkıyordu ama geçti çok şükür.neyse artık sen yumurtasız yap bişeyler arkadaşlar güzel şeyler söylemişler ben yardımcı olamıyorum sanaözgecim 1 hafta hiç vermedim zar zor kızarıklıkları geçti sonrasında gene verdim hemen gene kabardı bide Ada da geceleri daha bariz meydana çıkıyor senin Ada dada öylemi oluyordu geceleri daha bi kaşınıyor ve daha bi kızarıyor
gülshenidil anladığım kadarıyla domateze karşı bi allerjisi yok bu zamana kadar yemeklerinede kattım bi sorun yaşamadım önceden domesli omlet filan yapıyordum ama şimdi domatesi kahvaltısında nasıl kullanabilirim acaba :uhm: cünkü pek ayrı ayrı yemiyor hepsini karıştırınca seviyor
aslında yoğurduda kahvaltıda severek yiyor ama ne bileyim hep aynı şey bigün başka bigün yoğurt bile değil içine herşey koyuyorum ama işte değişik şeylerde yesin istiyorum
cnm bnm bebişinde peynir ve yoğurt alerjisi var ben sabahları keçi sütüyle pirinç unu yulaf unu mısır unu karıştırıp şekersiz bir muhallebi yapıyorum içine ceviz muz pekmez incir reçeli karıştırıp veriyorum yanında yumurtada hazırlıyorum çünkü karışımın içine yumurta girdimi yemiyor onu ayrı pişiip veriyorum sende bööle bi karışım yapabilirsin cnm:)))