Saç Rengi ve Saç Boyama yardımlarınıza ihtiyacım var resimli

tweety_ess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
165
0
96
Kocaeli
arkadaşlar dip boyamı evde kendim yapmak istiyorum. şu an nickini hatırlayamadığım arkadaşımın evde kendisinin boyamasından ve tutturmasından cesaret alarak. beni hatırlayanlarınız vardır kesin resimlerden :) saçlarım sarı. dipleri de, hani olur ya sarışınlar gelen diplerini kırdırırlar renk çok sırıtmasın diye. öyle açık karamel koyu sarı arası bir renk var ve kendi gelen yeni dip rengim var. yani saçımın dibi şu an iki renk. elimde de voila 10.0açık sarı var. bununla saçımı komple sarı yaptıkran sonra ( yani dipleri açıktan sonra) boyamayı düşünüyorum. bir de diplerde kullanayım diye palettte 10.0 açık papatya aldım. saç rengini 2-4 tona kadar açar yazıyor. nasıl yapmam gerektiği hakkında en ufak fikrim yok yardımlarınızı bekliyorumm. teşekkürler :)

Son düzenleme:
ahh daha kimse yazmamş. ay bismillah başladım paletteden saçımın dibinin bi tutamına sürdüm. çok çabuk açılmaya başladı. dipler sarı olunca voilanın 10.0 ı ile boyicam komple. fark kalmasın diye. kaç dk bekletmek lazım acaba. çok durmasına gerek yok herhalde

bence istediğin renk olucak gibime geliyo ... bencede cok fazla tutma sonucuda yaz merak ettim :)

yazıcammm :) resim de eklerim inş :) işte sürdüm şimdi diplere bekliyorum :) biraz açılsın da komple boyiim :) Allahım inşallah pişman olmam :)

ayy yemin ediyorumm o kadar güzel oldu kiiii :) kuaförün yaptığından çok çok daha güzelll bayıldım ! kendimle bi kez daha gurur duydumm voila ile komple boyamadım akşam oldu diye :)

saçlarının rengi güzelmiş ben kendi dip boyamı voilanın açık küllü sarısıyla yaptım röfleye para vermekten sıkıldığımdan böyle devam edicem güzel bi renk elde ettim 2. boyamam 3.süde geldi sayılır bi kaç ay sonra frenç röfle olucak kendileri

evt haklısın bi dip röfle 100 150 milyon çok çok pahalı. en iyisi bu yöntem

saçlarımı yaptım o kadar güzel oldu ki:) resm de çektim. makniadan yükleyince paylaşıcam. kuaförden daha iyi açtım ve hiç yıpratmadımm. deneyin korkmayın sarışınlar :)

canım dipboya hakkında bilgim yokkk ama sana çok acil bi sorum varrr...

Saçına bayıldım, aynısından ben de istiyorum ama kuaföre nasıl tarif edicem.. == ?? Sen nasıl tarif ettin ?? Saçın tüm boya mı , röfle mi ? Hangi sarı ? Çok soru sordum ama yardım edersen çok sevinirim..

tatlm saçım 10.0 açık sarı şu an, bebek sarısı diyolar ya öyle işte. komple boya ama diplerde röfle vardı üç parmak kadar kapattırdım. çünkü komple boyada dip gelince ben sevmiyorum. bana kalırsa saçlarını boyat ama diplerinin rengini kırdır. yani benim şu an saçıma yaptığım gibi. resimleri ekleyince daha iyi anlarsın inş :) umarm istediğin gibi olur saçların

dipler koyu daha gusel duruo bence..bır kere actınmı basına dert alırsın..ben yaptım o hatayı..saç iyice yıpranıo..kaşların koyu dıplerde sarı olunca kaşlar sırıtcak sankı.inş gusel olarr:gitme:.

Sağol cnm yardımın için, keşke ben de sana yardım edebilseydim :)

ama ne dediğini tam anlayamadım.. Evet benim de tam istediğim, tüm boyada dipten çıkınca kalıp gibi oluyor sevmiyorumm.. Sanırım senin dipte röfle olduğundan böyle güzel durmuş.. Peki röflenin üstüne tekrar açtırma olunca saçın yanmadı mı ?? Benim de saçım 2 ay önce açtırmıştım.. istediğim sarı olmayınca sinirden koyuya boyattım.. Ama sarı tutkum geçmedi :gitme: bence saçın çok hoş, sarıdan vazgeçme :ecrin_bebek:

canım yardım etmiş kadar oldun sağol tşk ederim :) yaptım ama diplerimi valla :)

işte benim röfle vardı ama röfle kalmamıştı ki. bu resmlerde röfle var denemez yani. saçları sarı olanlar genelde dipleri çıkınca, o çıkan kumral tonlarını açma gücü 2-4 ton olan boyalarla boyarlar. o dipler böylelikle koyu bir sarı oluyor ve saçlarının dipleri sırıtmıyor. mesela ece erken böyle yapar hep, seda sayan, ımm aklıma gelmeyen daha bir çok ünlü. hatta sana bi resim ekliim :) canım içinde kalıyosa sen de sarı yap ya iyi bi yerde

bu arada sonuncu resmde diplerm biraz tuhaf çıkmş ama şu an dipler o kadar hoş bi sarı ki. kendi saç rengimmiş gibi yıkandıkça oturdu çünkü

o senin bakış açınınn güzelliğii bennerminnn =) akşam konuşalm tmm mı kikikii :)))

youthanasia7 çok saol canım benimmm teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…