• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimlariniza ihtiyacım var kızlar

aslisanemalper

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
124
56
98
Biz eşimle 1 sene önce evlendik. Eşim evlendigimiz ilk günler gayet ilgili idi. Oturur birlikte film izler, akşamlari yürüyüşe çıkardık. Ama sonraları elinden telefon düşmez oldu. Sabah akşam gece gündüz demeden oyun oynuyor sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ama bir çözüm olmadı. Ve dahası var ki dışarı ciktigimizda elele tutusmuyoruz hic. Ancak ben zorlarsam. O ne öyle liseliler gibi diyor sevmiyorum diyor. Terliyor elim zaten deyip kestirip atiyor. Evdede mesela gece ona sarılıp göğsünde uyumak istiyorum. Uyuyamiyorum öyle diyor ve yatirmiyor. Kıyameti koparirsam ancak o da 5 dk yatiriyor sonra arkasını dönüp yatıyor. Sizce neden böyle davranıyor. Ben kendime çok dikkat eden biriyim giyim kuşam konusunda. Makyajsiz gezmem onunla. Kendime bakarım kisacasi. Ama ne bileyim aklım almıyor neden böyle? Ne yapabilirim? Dışarı da elele gezenleri görünce üzülüyorum Ne yapmalıyım sizce?

Biz eşimle 1 sene önce evlendik. Eşim evlendigimiz ilk günler gayet ilgili idi. Oturur birlikte film izler, akşamlari yürüyüşe çıkardık. Ama sonraları elinden telefon düşmez oldu. Sabah akşam gece gündüz demeden oyun oynuyor sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ama bir çözüm olmadı. Ve dahası var ki dışarı ciktigimizda elele tutusmuyoruz hic. Ancak ben zorlarsam. O ne öyle liseliler gibi diyor sevmiyorum diyor. Terliyor elim zaten deyip kestirip atiyor. Evdede mesela gece ona sarılıp göğsünde uyumak istiyorum. Uyuyamiyorum öyle diyor ve yatirmiyor. Kıyameti koparirsam ancak o da 5 dk yatiriyor sonra arkasını dönüp yatıyor. Sizce neden böyle davranıyor. Ben kendime çok dikkat eden biriyim giyim kuşam konusunda. Makyajsiz gezmem onunla. Kendime bakarım kisacasi. Ama ne bileyim aklım almıyor neden böyle? Ne yapabilirim? Dışarı da elele gezenleri görünce üzülüyorum Ne yapmalıyım sizce?
Gerçekten rahatsız oluyordur.Zaten havalar sıcak.Elele ben de dolaşamıyorum şu aralar.Göğüs üzerinde uyumak.Ayyyy beni afakanlar basar.
Elinde sürekli oyun oynuyorsa ona bir çözüm bulabilirsiniz ama diğerleri olağan şeyler.Hayat senin isteklerinden ibaret değil.Herkes nasıl rahat uyuyorsa,nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.

bu gecıcı bı durum canım evlılgımın ılk yıllarında bı hasla su akıllı telefonlar cıktıgında aynı seylerı bende yasadım ama ınan gecıcı yada belkı sen zaman umursamaz oluyorsun yada alısıyorsun bılemıcemo_Oo_O
ama soyle soyluyeyım ılkgunlerde cok kızdım sınır oldum:sinirli::sinirli: soylendım hatta ılgısızlıgıne daha cok sınır oldum,Herdefasında oda hatasını kabul edıp anlıkta olsa kendıne gelıyordu ama en fazla yarımsaat sonra sıl basa sonra pes ettım sıkıldım cunku tartısmakdan laf soylemekden bende aldım elıme telımı yukledım bı oyun zamanlada onun gıbı ılgısız davranmaya basladım:63::63: gerı cektım kendımı bı bakdım o bana donusmeye basladı telı bırak yeter gel yanıma otur,sarılalım sohbet edelım vs demeye:KK45::KK45: yanı anladımkı tartısarak bı sonuc elde edemıyorsun onun sana yaptıgını ona yap ve bekle zamanla o sure zarfındada bıraz soguk davran emın ol o kendı fark edıcek :KK75::KK75:

Havalar sıcak gidiyor, sarılarak uyuyamayabilir. Kışa doğru eski düzene dönersiniz.
Gerçekten avucunun içi terliyorsa rahatsız oluyordur, koluna girin siz de.

Bunlar haricinde sürekli oyun oynuyorsa, uyarmanıza rağmen bunu yapıyorsa ciddi bi trip atmanız gerekiyor.

Gerçekten rahatsız oluyordur.Zaten havalar sıcak.Elele ben de dolaşamıyorum şu aralar.Göğüs üzerinde uyumak.Ayyyy beni afakanlar basar.
Elinde sürekli oyun oynuyorsa ona bir çözüm bulabilirsiniz ama diğerleri olağan şeyler.Hayat senin isteklerinden ibaret değil.Herkes nasıl rahat uyuyorsa,nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.

Ama evde ne sohbet var ne muhabbet... Çok yalnız hissediyorum kendimi. Ailemden uzaktayim başka şehirde. Kimsem yok burda. O da akşamlari isten gelir gelmez yemek yiyip tv karşısında başlıyor oyun oynamaya. Zorla elinden aldığım bile oldu. Hatta cinsel isteksizlik bile var onda. Farkındayım bir problem var ama bana anlatmıyor . Çok sordum neyin var diye. Boşver diyor. Borçlarimiz var 100 bin tl kadar ona kafayi taktiğini söylüyor ama inanin bu borçlar niye var hiç bir bilgim yok. Resmen sır küpü. Anlatmiyor hiçbirşey. Ben hariç bütün arkadaşları biliyor ama bana söylemiyor. Delirmek üzereyim

bu gecıcı bı durum canım evlılgımın ılk yıllarında bı hasla su akıllı telefonlar cıktıgında aynı seylerı bende yasadım ama ınan gecıcı yada belkı sen zaman umursamaz oluyorsun yada alısıyorsun bılemıcemo_Oo_O
ama soyle soyluyeyım ılkgunlerde cok kızdım sınır oldum:sinirli::sinirli: soylendım hatta ılgısızlıgıne daha cok sınır oldum,Herdefasında oda hatasını kabul edıp anlıkta olsa kendıne gelıyordu ama en fazla yarımsaat sonra sıl basa sonra pes ettım sıkıldım cunku tartısmakdan laf soylemekden bende aldım elıme telımı yukledım bı oyun zamanlada onun gıbı ılgısız davranmaya basladım:63::63: gerı cektım kendımı bı bakdım o bana donusmeye basladı telı bırak yeter gel yanıma otur,sarılalım sohbet edelım vs demeye:KK45::KK45: yanı anladımkı tartısarak bı sonuc elde edemıyorsun onun sana yaptıgını ona yap ve bekle zamanla o sure zarfındada bıraz soguk davran emın ol o kendı fark edıcek :KK75::KK75:
Valla taktir ettim süpersin olması gereken bu yaşatacan ki yaptığını bi daha yapmasın. Misss

Havalar sıcak gidiyor, sarılarak uyuyamayabilir. Kışa doğru eski düzene dönersiniz.
Gerçekten avucunun içi terliyorsa rahatsız oluyordur, koluna girin siz de.

Bunlar haricinde sürekli oyun oynuyorsa, uyarmanıza rağmen bunu yapıyorsa ciddi bi trip atmanız gerekiyor.
Kışın da aynı sorun ama... trip te fayda etmiyor ayrılmayı bile teklif ettim böyle olmaz diyerek. Iyi sen kal bu evde ben gider otelde kalırım deyip evi terkediyor. Ben sana para da veririm diyor kestirip atiyor

Bende sarılıp uyuyamam one öyle ya heryerim uyuşur :27: ama 10 yıldır birlikte olduğumu halde hala elele gezeriz :KK51: telefonla ilgilenmek dersen 2mizde aynı oyunları oynuyoruz o yüzden bizde sorun olmuyor yoksa olacak iş değil

Ben de birine sarılıp uyuyamam. Eşim de öyle. Yatağa geçip sarılır konuşur koklaşırız beş dakka, sonra o bi köşeye ben bi köşeye. Adamın göğsüne yatsam bütün gece uyuyamam ki. Yaz kış farketmez. Elimin kolumun hiç kimseye değmemesi lazım uyurken. Böyle şeyleri sorun etmeyin.

Kışın da aynı sorun ama... trip te fayda etmiyor ayrılmayı bile teklif ettim böyle olmaz diyerek. Iyi sen kal bu evde ben gider otelde kalırım deyip evi terkediyor. Ben sana para da veririm diyor kestirip atiyor

Tamam yürü git de bari, erkeğin nazlısı da yeni moda oldu.
Sen kendi keyfine, gezine tozuna bak, umursama bir süre madem, al telefonunu eline sen de bi şeylerle uğraş, yemeğini eksik pişir "Tvye dalmışım" vs. de.

Bakalım senin ilgisizliğin, umursamazlığın dikkatini çekecek mi?

Bende sarılıp uyuyamam one öyle ya heryerim uyuşur :KK53: ama 10 yıldır birlikte olduğumu halde hala elele gezeriz :KK51: telefonla ilgilenmek dersen 2mizde aynı oyunları oynuyoruz o yüzden bizde sorun olmuyor yoksa olacak iş değil

Onu da denedim olmuyor. Ayni oyunuda oynadim onunla ben sıkılıyorum bu sefer. Biz yaz kış sarilmiyoruz hiç ama. Insan sevdiğine sarilmaz mi? Sokakta elini tutmaz mi ya? Kimse sorduysam seni sevmiyor mu acaba dedi hatta özellikle erkek kişilere sordum sen olsan neden böyle yaparsın diye ama ortak bir kanı var ki beni sevmiyordur artık diye düşünenler çoğunlukta.

Tamam yürü git de bari, erkeğin nazlısı da yeni moda oldu.
Sen kendi keyfine, gezine tozuna bak, umursama bir süre madem, al telefonunu eline sen de bi şeylerle uğraş, yemeğini eksik pişir "Tvye dalmışım" vs. de.

Bakalım senin ilgisizliğin, umursamazlığın dikkatini çekecek mi?

Denemedigim şey kalmadı hiçbiri kâr etmedi :KK43::110:

Ben mi kacmaliyim diyorsun yani
Tabi ki.
Erkekler her zaman avcı olmak isterler. Siz ne kadar av olursanız o da o kadar avcı olur.
Biz kadınlar fazla duygusal olduğumuz için evliliğe onlardan daha farklı anlamlar yüklüyoruz. İki ayrı birey olduğumuzu unutup eşlerimizle bütünleşmeye tek bir insan olmaya çalışıyoruz. Aynı şeyleri yapmak, aynı şeylerden hoşlanmak vs gibi beklentilere sokuyoruz kendimizi. Tabi bu çok mümkün olmuyor.

Sadece erkekler değil, insanlar genelde elde ettikleri, garantiledikleri şeyler için çabalamaya devam etmezler.
Aylarca peşinizden koştu. Çiçekler, böcekler, şiirler şarkılar.. Evlendiniz ve size ne kadar iyi biri oludğunu, akıllı olduğunu, yakışıklı olduğunu onaylattı, egosu doydu. Siz koşulsuz ve sonsuz bi sevgiyle bağlandınız. Eee başka yapcak ne kaldı ? Genelde monotonluktan kadınlar şikayet edermiş gibi dursada aslında bu erkeklerin korkusudur. Biz iki güzel sözle, huzurlu bi yuvada, sadık bi eşle bi ömür geçiririz. Ama erkekler heyecan ister, savaşmak kazanmak, yeni kaleler fethetmek ister.

Kendinize dönün, kendinizle vakit geçirin. Onun sevgisine muhtaç olduğunuzu ona hissettirmeyin. Her an gidebilecek, ondan vazgeçebilecekmişsiniz gibi düşünün. Sürekli onunla konuşmak zorundaymışsınız gibi davranmayın, herşeyi ayrıntılı anlatmayın, çok fazla göz teması kurmayın. Gizemli olun. Yeni şarkılar keşfedin, yeni kitaplar okuyun, yeni beceriler edinin. Bırakın o sizi merak etsin. Herşey bi yana bunu kendiniz için yapın. Bu güzel yaşlarınızı eşinizin sizle neden ilgilenmediğine hayıflanarak geçirerek ziyan etmeyin. Zaten siz bunu sorun ettikçe karşı taraf sizi garantilediğinden daha da emin olacak. Kaçın, kovalasın.

Back